Winter efteling met korting

Winter efteling met korting bezoeken

Vanaf 12 november is de efteling weer de ‘Winter efteling’. Tot het einde van januari zijn talloze twinkelende lichtjes je gids zijn door de Wereld vol Wonderen. De winter efteling is nog specialer, wannner je je laat leiden langs besneeuwde dennenbomen, onderweg naar al je favoriete sprookjes, bezoek en vermaak je in de betoverende attracties en geniet tijdens de winter efteling van sfeervolle pleinen met winters entertainment en warme lekkernijen.

De Winter efteling is geopend van 12 november 2018 tot en met 31 januari 2019 en dan is het park iedere dag geopend vanaf 11.00 uur.

Een winter vol wonderen; de  Winter eftelingFoto’s Winter Efteling

Bekijk de foto’s en krijg nog meer zin in een bezoek aan de winter efteling in Kaarsheuvel!

 

Extra’s tijdens de winter efteling

Er is nog meer te doen en te zien tijdens de winter efteling. Zwier samen met je lief over de ijsbaan, dans mee tijdens het Winterfeest van de Sneeuwprinses en de Vuurprins en laat je verwonderen in de meest betoverende attracties. zoals bijvoorbeeld:

Het ijspalijs
Tijdens de wintermaanden kun je de supergladde ijsbaan in het IJspaleis trotseren. Durf je nog niet? Dan kun je ook van een échte glijhelling roetsjen. Deze is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar en minimaal 1,00 meter. Daarnaast kun je in het IJspaleis heerlijk opwarmen met een kop chocolademelk of erwtensoep.

Langlaufbaan
Bind de langlauflatten onder je voeten en neem de stokken in beide handen. Geniet onderweg van het prachtige Hollandse landschap met molens en graanschuren terwijl je je voorganger achterna gaat. Hoe snel leg jij deze 450 meter lange baan af?

Winter efteling met korting

De entree voor de winter efteling is € 38,00, maar wanneer je online je kaarten besteld krijg je toch een leuke korting op je efteling kaarten. Wanneer er een grote, extra korting actie is, zullen we die hier natuurlijk direct plaatsen!

koop nu

Efteling goedkoop bezoekenVideo winter efteling

Kaarten kopen voor de winter efteling

Koop nu je kaarten met korting voor de winter efteling en beleef een dag winterse wonderen in Kaatsheuvel!

koop nu
tags

korting op winter efteling , korting op attractiepark de winter efteling , goedkoop naar de winter efteling, voordeel winter efteling, goedkope entree winter efteling, goedkoop dagje weg met jonge kinderen, winter efteling goedkoop, winter efteling actie, gratis kaarten winter efteling ,

Geef een reactie