Uitjes onder een tientje

Goedkoop er op uit in de laatste weken van de vakantie ? Wij hebben een aantal uitjes onder een tientje voor je op een rij gezet. Ga er nog even goedkoop op uit met je hele gezin tegen een betaalbaar entree bedrag.

Waarbeek voor € 7,50 p.p.

Beleef een dagje familieplezier bij Attractiepark de Waarbeek! Boek je tickets nu voor maar € 7,50 per persoon . Een dag vol plezier met meer dan 30 attracties bij Attractiepark de Waarbeek in Twente. Voor ieder is er wat te beleven!

Avonturenboerderij voor € 7,50

Ontdek het boerderijleven met Fien en Teun!

Ontdek bij Avonturenboerderij Molenwaard het altijd sfeervolle boerderijleven. Kom samen met Fien & Teun de Hollandse natuur verkennen en de liefste dieren knuffelen! Boek nu je kaarten voor de Avonturenboerderij voor maar € 7,50 per persoon.

Zuiderzeemuseum voor € 10,-

Ontdek het Zuiderzeemuseum en beleef een geweldige dag met het gezin. Maak klompbootjes, kruip in de schoolbanken van vroeger, speel Oudhollandse spelletjes, maak je eigen touw en nog veel meer! Bestel nu je entree kaarten voor het museum voor slechts 10 euro.

Dinopark voor een tientje

Sta oog in oog met dino’s bij Dinopark Twente!

Op het vliegveld van Twente kun je terecht voor een spectaculaire Dino tentoonstelling! Leer alles over meer dan 50 levensgrote en bewegende dino’s. Durf jij het aan? Kom nu binnen voor maar 10 euro!

Goedkoop weg onder de tien euro entree

Speeltuin van Jan Klaassen voor maar € 7,50

Beleef het unieke indoor en outdoor pretpark Het Land van Jan Klaassen

Vlakbij Arnhem vind je het gezelligste kinderpretpark van Gelderland: Pretpark Het Land van Jan Klaassen. Neem een kijkje bij het grootste poppentheater van Nederland en beleef een dag vol plezier!

Nu kaarten online voor maar € 7,50 per persoon.

Omniversum, film beleving voor maar 8 euro

Unieke filmbeleving bij Omniversum

Omniversum neemt je mee naar werelden waar je normaal gesproken niet zo snel komt en dat geeft je een geweldige ervaring die je nooit meer vergeet! Entree nu maar 8 euro per persoon!

Goedkoop weg met kinderen, met tips voor uitjes onder de tien euro, zo is een dagje uit betaalbaar voor iedereen!