Tivoli – betaalbaar dagje uit voor het gezin

tivoli

Tivoli, betaalbaar uitje voor het gezin

Tivoli, betaalbaar uitje voor het gezin! Tivoli is een super leuk familiepretpark dat ligt in de buurt van Nijmegen. Het park is voor geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, tot ongeveer acht jaar, maar ook wel met oudere kids is dit een heel leuk park. Ook voor de oudere broers en zussen is er op Tivoli genoeg te doen.

Attracties in TivoliIn Tivoli vind je wel meer dan dertig verschillende attracties. Voor de kleine kinderen is er veel te blebven, want ze kunnen bijna overal in. Iets wat niet bij elk pretpark zo is. Vaak is het zoeken naar geschikte attracties voor je dreumes, maar bij Tivoli heb je dit probleem niet. ‘t Vliegende piraatje, Buggy’s, De Regenboogreis, Harm’s kippenfarm, mini reuzenrad zijn al een aantal leuke attracties waar de kleintjes ook in mogen. Daarnaast is er een bouwplaats en speeltuin waar ze zich kunnen uitleven. Niet stoer genoeg voor de grote broers en zussen? Zij kunnen even uitrazen in de Bee Bee of rondvaren in de botsbootjes.

 

tivoli

tivoli

Binnenspeeltuin
Naar Tivoli . maar regent het? Gelukkig is dat geen probleem, want dan kunnen de kids lekker verder spelen in de binnenspeeltuin. Er zijn verschillende klimtoestellen met glijbaan. Voor de allerkleinste is er een speciale hoek, waar ook zij ongestoord kunnen spelen. Geen zin om te klauteren? Je kunt ook een computerspel spelen.

 

Midgetgolf
Bezoekers mogen gratis gebruik maken van de midgetgolf baan met 18 verschillende holes. De baan is aangekleed in een piratenthema.

Toffi en Tiffi
Toffi en Tiffi zijn dikke vrienden. Samen wonen ze in Tivoli en vermaken de kinderen die het park bezoeken. Je kunt ze zien in een show, als ze in het park rondlopen en natuurlijk kun je met ze op de foto. Wie vind jij de leukste?Schoolreisje of kinderfeestje
Omdat Tivoli niet heel groot is, is dit park heel overzichtelijk. Ideaal voor als je met school naar dit park wil. Natuurlijk is Tivoli ook een heel leuk pretpark om je verjaardag te vieren. Je kunt de attracties combineren met een potje midgetgolf. Genieten van een kidsbox en een rugzak met nog veel meer lekkers.

tip: Ben je in de buurt van Tivoli op vakantie? Dit pretpark is goed te combineren met een bezoek aan het Afrikamuseum en museum Orientalis.

Adres
Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal (bij Nijmegen)


Bestel kaarten voor Tivoli met korting:

tags

 

Tivoli, pretpark tivoli, korting pretpark tivoli, met korting naar tivoli, goedkoop naar tivoli, voordeel tivoli, goedkope entree tivoli, goedkoop uit met kinderen berg en dal, goedkoop weg in gelderland , tivoli goedkoop, tivoli actie, gratis kaarten tivoli,

2 gedachten over “Tivoli – betaalbaar dagje uit voor het gezin”

Geef een reactie