Speelland Beekse bergen met korting

speelland beekse bergen

Speelland Beekse Bergen

Ga naar speelland Beekse Bergen en beleef een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret voor het hele gezin! Op loopafstand van Safaripark Beekse bergen vind je een enorm speelparadijs dat garant staat voor urenlang speelplezier.
Naast een enorme speeltuin zijn er ook brede zandstranden en veilig zwemwater. Speel en strant plezier in één!

In Speelland Beekse Bergen kun je lekker spelen op en rondom de schommels, trampolines, mini-golfbaan, ballenberg en ál die andere attracties.Waterpret
Ga van de Waverider ; een carrousel in het water die zo snel gaat dat het net een jetski lijkt. Spetter in het water en maak zandkastelen. Haal je liever je rijbewijs in het Verkeersland, lekker rijden op één van de Kidcars als een heuse coureur, en als je dan nog energie over heb kun je roetsjen van spectaculaire waterglijbanen.

Speelland Beekse Bergen met korting

De eentree van het speelland is goedkoop, je bent al binnen voor nog geen 10 euro. korting op speelland beekse bergen? Bekijk de actie op actievandedag.nl of zoek op ticketveiling naar scherpe aanbiedingen voor het leuke park!

met korting wegRoute en contact
Speelland Beekse Bergen is gelegen in Hilvarenbeek naast Vakantiepark Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen.
Adres :
Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek
speelland beekse bergen

TAGS

Speelland beekse bergen, beekse bergen korting, goedkoop dagje uit, korting op beekse bergen, korting speelland,  speelland beekse bergen, korting op speelland beekse bergen,  korting op speelland beekse bergen , goedkoop naar speelland beekse bergen , voordeel speelland beekse bergen, goedkope entree speelland beekse bergen , goedkoop uit met kinderen hilvarenbeek, goedkope weg , goedkoop weg in noord brabant, speelland beekse bergen goedkoop,  speelland beekse bergen actie, gratis kaarten speelland beekse bergen ,Geef een reactie