Sinterklaas vieren in een pretpark

sinterklaas in pretpark

Sinterklaas vieren in een pretpark

De Goedheiligman komt er weer aan! Sint en zijn pieten komen snel weer naar ons land en wat is er nu leuker dan Sinterklaas ontmoeten samen met je favoriete figuren uit een pretpark ? Of wat dacht je van een bezoek aan een sint show met je kinderen ? Ga naar Sinterklaas in een pretpark met korting en maak je kind(eren) super blij dit jaar!Met je kind naar de Sint

Met je kind naar de sint, in een pretpark of tijdens een sinterklaas show. Ontmoet Sinterklaas en zijn pieten in het echt en ga samen met je favorieten pretpark figuren sinterklaas vieren. Er is voldoende keuze om met korting Sinterklaas in een pretpark te vieren of naar een sinterklaas show met korting te gaan!

Sinterklaas show met party piet Pablo

Na het enorme grote succes van de afgelopen jaren is de razend populaire De Mega Sint Show ook dit jaar weer terug! Natuurlijk met een gloednieuwe show, inclusief meet & greet met Sinterklaas en zijn pieten! Al je Youtube-helden zijn erbij: Love Piet, bekend van Pietenliefde, Meisjespiet, Sinterklaas, en natuurlijk kinderidool Party Piet Pablo, bekend van Zwarte Pieten Stijl en De Pieten Sinterklaas Move. En het wordt de mooiste show allertijden…

Love Piet en Party Piet Pablo hebben elkaar ten huwelijk gevraagd! In deze Mega Sint Show zullen ze getrouwd worden door Sinterklaas. De kids zijn daar als gast bij! Maar helaas verloopt dit huwelijk niet vlekkeloos. Er speelt veel jaloezie bij meneer van Driel, die ook gevoelens heeft voor Love Piet. Als dat maar goed komt…

sinterklaas show

Party piet PabloHet wordt een groot feest met veel interactie, een spannend verhaal en de grootste hits! Na afloop gaan de kids met een schorre stem voldaan naar huis. Koop nu je tickets voor de Sinterklaas show met korting!

koop nu

Mega Sint Show, een feest voor zowel jong als oud. Red het huwelijk van Love Piet en Party Piet Pablo, en zing mee op de hits van o.a. Party Piet Pablo.

Sinterklaas in Julianatoren

Bezoek Sinterklaas bij Jul en Julia

Op 24 en 25 november 2018 vindt in kinderpretpark de Julianatoren het Mega Sint Spektakel plaats! Bezoek het park, ga met alle Pieten in de vele attracties, geniet van extra Sinterklaasshows, aai Amerigo en bezoek het Jul & Julia Theater voor De Mega Sint Show met Love Piet, Meisjespiet, Sinterklaas en natuurlijk de razend populaire Party Piet Pablo, bekend van Zwarte Pieten Stijl en De Pieten Sinterklaas Move.

 

Sinterklaas op bezoekFien en teun ontvangen Sinterklaas

In het gloednieuwe avonturenpark Molenwaard bezoekt Sinterklaas dit jaar Fien en Teun voor het eerst. Het wordt een groot feest in Groot-ammers, want de eerste keer Sinterklaas op bezoek, dat is nogal wat! Wil je er ook bij zijn?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek nu het allerleukste arrangement tijdens de meest feestelijk periode van het jaar: Sinterklaas! Voor families, groepen en bedrijven. Het arrangement is te boeken voor de weekenden: zaterdag 17 & zondag 18 november, zaterdag 24 & zondag 25 november en zaterdag 1 & zondag 2 december 2018.

koop nu

Geef een reactie