Recreatieboerderij Pukkemuk

Recreatieboerderij Pukkemuk

Spelen en ravotten voor alle leeftijden!

In het Noord Brabantse Dongen vind je Recreatieboerderij Pukkemuk. Hier kan je een dag vol speelplezier vinden, voor kinderen, maar er zijn ook veel activiteiten en mogelijkheden voor volwassenen. Spelen en ravotten voor alle leeftijden!

De kinderen vermaken zich uren op de grote binnenspeeltuin met een klim- en klauterbaan of op het enorme springkussen. Is je kind meer van het dansen en mee leef theater? Dan is er voor hem of haar een leuke minidisco en kan ze de avonturen van Annie & Sjannie meebeleven. Ook de buitenspeeltuin biedt uren speelplezier voor de kinderen, Ga lekker spelen op de skelterbaan, Vermaak je uren in de zandbak met water of vaar een rondje in de klompjesbaan. Nog niet moe? Ga je uitleven in het watersplash toestel of ga slingerend als een aap van de kabelbaan.Kinderboerderij Pukkemuk

Op de recreatieboerderij kunnen dieren natuurlijk niet ontbreken, Aai de geitjes, hertjes, schaapjes of knuffel met de vele andere dieren in de grote dierenweides. Ga op bezoek in het leuke boerensprookjesbos, waar je de verhalen van de boer en de boerin kan meebeleven! Ook voor de actieve kinderen is er voldoende te doen, Bijvoorbeeld de interactieve boerenmidgetgolfbaan, waar je heerlijk een balletje kan slaan. Ook heel leuk voor de grote mensen! En dan, tot slot, een leuke ritje met de huifkar! Een superdag vermaken, klimmen, klauteren, spelen en ravotten op recreatieboerderij Pukkemuk!

 

kinderboerderij pukkemukEntree Pukkemuk

De entree is goedkoop, voor kinderen van 1 jaar en ouder betaal je in het hoogseizoen € 9.50, in het laagseizoen 8 euro. dit is incl. gekoeld water, ranja en onbeperkt spelen in de binnen en buiten speelplaats.

Een goedkoop dagje uit dus!

 

De volwassenen betalen altijd 6 euro, en daar krijg je dan ook nog 2 GRATIS consumpties voor koffie/thee/frisdrank bij en is incl. gekoeld water, ranja, GRATIS wifi & parkeren!

Adres en Route

pukkemuk

Recreatieboerderij Pukkemuk
Vaartweg 192a
5106NG Dongen

Goedkoop weg met kinderen

Goedkoop weg met kinderen, korting op een dagje uit, acties en meer! www.goedkooppretpark.nl


tags

recreatieboerderij pukkemuk, korting op pukkemuk, goedkoop naar pukkemuk , voordeel pukkemuk, goedkope entree pukkemuk , goedkoop uit met kinderen Dongen , goedkope recreatie boerderij, goedkoop weg in Noord Brabant, pukkemuk goedkoop,
pukkemuk actie, gratis kaarten pukkemuk ,

Geef een reactie