Pretparken en Attractieparken met korting

Ga dit jaar naar pretparken en attractieparken met korting! Goedkooppretpark.nl zoekt naar de beste aanbiedingen voor een goedkoop dagje dierentuin, korting op pretparken, aanbiedingen van pretparken en tips voor leuke dag attracties. Ga goedkoop een dagje uit deze zomer en kies uit de top 10 van pretparken en attractieparken met korting!

Top 10 attractieparken met korting

Ga met korting naar Plopsaqua, het coolste waterpretpark van Belgie!

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele glijbanen.

Ga op avontuur met alle Plopsa-figuren

De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. Maar ook jonge tieners beleven veel plezier dankzij de spectaculaire glijbanen. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 km/u door de bochten te razen. Even toe aan een rustgevende pauze? Kom dan tot rust in de relaxerende Sauna, het buitenbad, twee heerlijke bubbelbaden of op de ligweide.

Boek nu je korting entree en krijg 7 euro korting op PlopsAqua!

Korting op Hellendoorn

Met korting naar Avonturenpark Hellendoorn!
Samen spetterende waterpret beleven in één van de wildwaterbanen: Wild Waterval of Sungai Kalimantan? Of razendsnel in één van de achtbanen: de Tornado, de Donderstenen of de Rioolrat? Of achterover zitten en samen genieten van de familieshow van Kareltje & Jasmijn? Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedereen een leuk avontuur. Zelfs de allerkleinsten kunnen genieten van een dag vol plezier. Zij kunnen zich lekker uitleven in Dreumesland. Dit kleine ‘parkje in het park’ is toegankelijk voor kinderen tot 1.20 meter

Krijg nu direct een flinke korting op de toegang van Hellendoorn!

Met korting naar Fien en Teun!

Fien en Teun hebben een eigen avonturenboerderij en jij kan bij ze op bezoek! Bezoek Fien en Teun nu voor maar € 7,50 p.p !

Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat ‘spelen is ontdekken’ centraal. Dit wordt waargemaakt voor de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas of een pony ritje maken, je kan er een hoop beleven en ontdekken!

Op de boerderij staat iedere maand een ander thema centraal. In de maanden februari, maart en april kun je genieten van de lammetjes maanden op de boerderij! Hoe bereiden de dieren en de boerderij zich voor op de lente? Krijgen de planten en dieren het koud tijdens de winter? Ontdek het allemaal op de boerderij! 

Fien & Teun 

Ontmoet Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje! De verhaaltjes van de twee boerenkinderen dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten bij Avonturenboerderij Molenwaard. Op hoogseizoendagen komen Fien en Teun zelf ook langs voor een dikke knuffel, een leuke foto én een optreden in hun eigen theater met de interactieve, vrolijke minishow over het leven op de boerderij. 

Korting op Attractieparken

Krijg korting op attractieparken in Nederland en ver daarbuiten! Ga goedkoop naar een pretpark, dierentuin of andere leuke attractie.

Julianatoren met korting

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste Kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijk dagje uit met het gezin! krijg nu € 7,50 korting op Julianatoren!

Land van Jan Klaasen goedkoop bezoeken

Vlakbij Arnhem vind je het gezelligste kinderpretpark van Gelderland: Pretpark Het Land van Jan Klaassen. Neem een kijkje bij het grootste poppentheater van Nederland en beleef een dag vol plezier! Bezoek het pretpark nu voor maar € 7,50 p.p.

Meer pretparken met korting

Nog meer leuke tips voor pretparken met korting? We geven je er nog een paar: Maak je keus en ga er goedkoop op uit dit jaar!

Boek al deze leuke pretparken met korting op tripper.nl en ontdek nog veel meer leuke aanbiedingen!

Geef een reactie