Pretpark kaarten winnen

Korting op attractieparken met vakantieveilingen

Wil je echte flinke korting op attractieparken ? Bied dan mee op vakantieveilingen.nl en win goedkoope entree tickets voor attractieparken, goedkope entree op dierentuinen of voor pretparken.Win met vakantieveilingen.nl

VakantieVeilingen.nl biedt elke dag duizenden veilingen aan waarmee u alles uit uw vrije tijd kunt halen. Bied mee op alle leuke veilingen, Van dagjes uit tot complete zonvakanties en van concerten tot heerlijk ontspannen in een sauna. Het is superleuk en eenvoudig om mee te bieden. Kies een veiling, plaats een bod en volg de afloop via een teruglopende klok. De bieder met het hoogste bod op het laatste moment is de winnaar!

VakantieVeilingen.nl is met 2 miljoen unieke gebruikers per jaar de marktleider op het gebied van online veilingen van gadgets, vakanties, producten en vrijetijdsarrangementen. Gemiddeld worden meer dan 6.000 veilingen per dag aangeboden. Categorieën die VakantieVeilingen.nl o.a. aanbiedt zijn:

Dagjes uit (dierentuin, pretparken);
Producten (Gadgets, gebruiksvoorwerpen)
Beauty en Wellness (sauna’s, wellnessovernachtingen)
Stedentrips;
Bungalowparken;
Avondjes uit (musicals, concerten, festivals);
Hotels
Eten en drinken (restaurants, vouchers)

Pretparken voor weinig geld

Voor weinig geld naar een pretpark ? Biedt mee en haal je tcikets voor een pretpark goedkoop in huis! Win de veilig en ga met flinke korting naar een pretpark. Regelmatig heeft vakantieveilingen.nl acties waarbij je ook geen administratiekosten hoef te betalen. Zo is het mogelijk om voor maar 1 euro naar een pretpark te gaan!

Geef een reactie