Pre sale bij pretparken

Het pretpark seizoen staat weer voor de deur en dus openen in maart en april de meeste attractieparken hun poorten weer voor het publiek! Omdat parken direct een groot aantal bezoekers willen trekken verkopen ze nu al kaarten voor pretparken met korting. Hoge korting zelfs! Bekijk de pre sale aanbiedingen en koop nu alvast je kaarten voor een goedkoop dagje weg!

Deltapark Neeltje Jans voor € 17,50

Beleef de historische achtergrond van het Nederlandse gevecht tegen water, ontmoet zeeleeuwen en zeehonden en zoek het avontuur op in het waterpark. Een gezellig dagje uit bij Deltapark Neeltje Jans!

Koop je tickets met korting op Neeltje Jans

De Waarbeek nu voor maar € 9,50 p.p

Een dag vol plezier met meer dan 30 attracties bij Attractiepark de Waarbeek in Twente. Jong en oud, groot en klein, bij de Waarbeek is er wat te beleven voor iedereen! Koop nu je kaarten met korting op de Waarbeek.

All-in entreeticket voor Attractiepark de Waarbeek ,inclusief onbeperkt ranja, koffie, thee, friet, snacks en ijs (t.w.v. €14,50). Een familiepretpark met meer dan 30 nostalgische attracties. Waag je aan de oudste nog werkende stalen achtbaan ter wereld! Draai rond in de Tea Cups, ontdek de Gamehal en Klim, spring en klauter op de uitgebreide speelplaats .

Entree voor Movie Park Germany € 29,50

moviepark germany met korting

Geniet van meer dan 40 attracties en shows in Duitslands grootste film- en attractiepark. Ontmoet al je favoriete animatiehelden en ga met ze op avontuur! Een attractiepark waar alles draait om de filmwereld, met meer dan 40 attracties en shows voor zowel de kleinsten als voor de echte thrillseekers. Het leukste dagje weg net over de grens in Duitsland. Krijg nu direct korting op Moviepark Germany.

Koop je entree ticket nu voor maar € 29,50!

Pre-sale: Duinrell voor € 14,95 p.p

beleef eindeloos plezier met de hele familie bij Duinrell

Meer dan 40 attracties, diverse shows, een heuse meet&greet met Rick de Kikker en eindeloos waterpret in het Tikibad. Geniet van uren familieplezier, een leuk dagje weg voor jong en oud!

  • Meer dan 40 attracties!
  • Waag je aan de spectaculaire achtbaan Falcon. Hierin ga je loodrecht 22 meter omhoog en in een kaarsrechte duikvlucht weer naar beneden gevolgd door een looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten
  • Ontmoet Rick de Kikker en ga met hem op de foto
  • Waterpret in het Tikibad met 16 unieke glijbanen en een waterpark speciaal voor de allerkleinsten. In de zomermaanden is het Tikibad buiten ook geopend
  • Verschillende gelegenheden voor een hapje en drankje
  • Nu voor maar € 14,95 per persoon!