Plopsaland Coevoorden – uren speelplezier

Plopsaland Coevorden – Uren speelplezier!

Plopsaland Coevoorden is het vierde plopsapark van Studio 100. Deze is gevestigd in Nederland, en wel in Coevorden, gunstig gelegen naast de ingang van Center Parks. Het is het eerste Plopsapark van Nederland.

Studio 100 heeft nog een aantal leuke Plopsa parken in buurland Belgie, Plopsaland de Panne,Plopsaland Coo en Plopsaland Hasselt. Net als Plopsaland Hasselt is Plopsaland Coevoorden een binnen pretpark.Studio 100 sterren in Plopsaland

Uiteraard kunnen de trouwe figuren van Studio 100 ook in dit park niet gemist worden. Denk maar eens aan kabouter Plop, Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en nog veel meer.

Een greep van de attracties

Plopsaland Coevoorden heeft veel attracties binnen, zoals de K3 zweefmolen: Waai uit terwijl je in deze molen zit. De Anubis: een atractie  voor durfals, maak een mysterieuze rit! Of gan in de scheve schuit van Piet Piraat. Voor de kleinste is er de Bumbamolen en  Bumbaspeeltuin. Daarnaast kunnen ze zich vermaken in een grote speeltuin of dan in de K3 Disco: Dans op de nummers van K3 in hun disco! Buiten: vind je  De klimberg: Doe een wedstrijd, wie heeft als eerste de top bereikt? En de waterfonteinen: Dans en spring er overheen.

Entree
Er zijn twee soorten tickets. Voor kinderen vanaf 1 meter en volwassen. En voor kinderen vanaf 85cm tot 1 meter geld half tarief. De entreeprijs van het park bedraagt in 2012 aan de kassa voor volwassen € 17,50. Het is goedkoper om de kaartjes vooraf online aan te schaffen en het scheelt u een wachtrij bij de kassa.

ActiesGeef een reactie