Op vakantie met gratis pretpark

Geniet deze zomervakantie van een super leuk verblijf op een camping of in een hotel en krijg tijdens je (zomer) vakantie iedere dag gratis toegang tot een pretpark! Ga iedere dag gratis naar de Efteling, geniet van alle attracties van Duinrell of blijf overnachten op ponypark slagharen en krijg gratis toegang op het park tijdens je verblijf! De beste aanbiedingen zetten we hieronder voor je op een rij;

Op vakantie bij een pretparkZomervakantie met gratis toegang pretpark

Wil je deze zomervakantie een verblijf met gratis toegang tot een pretpark? We hebben een aantal leuke aanbiedingen voor je op een rijtje gezet;

hotel bij de eftelingGratis Efteling tijdens je verblijf

Boek eem verblijf van één of meer dagen in het Efteling hotel of op de camping en bezoek gratis de Efteling! Overnacht in het sfeervolle Efteling hotel of het fraaie vakantiepark Bosrijk. Beide zijn sprookjesachtige slaapplaatsen, waar je direct je sprookjes figuren uit de Efteling kan ontmoeten! Daarnaast krijg je bij een overnachting in het hotel of op het vakantiepark ook nog eens gratis entree op de Efteling! Een super leuk lang weekend weg, of een midweek met alle dagen naar de Efteling, helemaal gratis erbij!

goedkoop efteling

 

 

 

 

goedkoop nar slagharenOvernachten op Slagharen

Kom overnachten op Slagharen en bezoek iedere dag gratis het attractiepark! Verblijf in een echte indianentent of boek gezellig een huisje voor het hele gezin. Met gratis toegang tot het geheel nieuwe zwemparadijs Aqua Mexicane en natuurlijk alle leuke attracties van het ponypark!

 

Camping met sprookjesthema

Ook leuk om eens te bezoeken, de sprookjescamping. Het hele park is in het thema sprookjes en alle dagen is er animatie voor de kleintjes. Ontmoet sprookjesfiguren en beleef iedere dag een avontuur.

Gratis naar een pretparkTAGS

Vakantie met pretpark, gratis pretpark met overnachting, alle dagen naar pretpark in vakantie

Geef een reactie