Ontmoet je sprookjeshelden bij de Mega Sprookjesshow

mega sprookjes show

Ontmoet je sprookjeshelden bij de Mega Sprookjesshow

Ook dit jaar is er weer een Mega sprookjes show en dit jaar wordt het magischer dan ooit! Deze leukste familieshow met alle bekende sprookjes figuren, komt weer naar de theaters en jij kan er bij zijn! De Mega Sprookjes Show is inclusief meet & greet, zodat ej op de foto kan gaan met je favoriete sprookjes figuur. Sneeuwwitje, Assepoester, Pinokkio, Doornroosje en de Prins! Ze zijn er allemaal bij. Bezoek de Mega sprookjesshow nu met korting en boek snel je kaarten.

boek nu de mega sprookjes show

Verhaal mega sprookjes show

De prinsen en prinsessen maken er samen met de kinderen een groot feest van! Maar dat is moeilijker dan gedacht. De slechterik heeft helemaal geen zin in een feestje, en probeert van alles op het tegen te houden! Maar als Pinokkio daar achter komt doet hij er alles aan om de show te redden. Als dat maar goed komt…

Video Mega sprookjes show

Feest mee met de sprookjes figuren!

mega sprookjes show

Eén groot Sprookjes feest


 

 

 

Het wordt een groot feest voor groot en klein. De kinderen zullen de hele nacht dromen over deze mooie dag vol sprookjes en verhalen.

Op de foto met Sneeuwwitje, Assepoester of de Prins!

Na iedere voorstelling van de Mega sprookjesshow is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met Sneeuwwitje, Assepoester, Pinokkio, Doornroosje of de Prins! Trek je mooiste kleren aan en ga op de foto met al je sprookjres helden. Er wordt ruim de tijd genomen om met alle kinderen op de foto te gaan. De mega sprookjes show is een belevenis, waar ieder kind blij van wordt!Entreekaarten met korting

Boek nu je entreekaarten met korting voor de mega sprookjesshow. Betaal slechts € 10.50 (ipv 17,50) door op het logo te klikken en direct je kaarten met korting te bestellen!

boek nu de mega sprookjes show

Geef een reactie