Neeltje Jans Deltapark met korting

neeltje jans goedkoop

Neeltje Jans Deltapark met korting

Ga naar Neeltje Jans Deltapark met korting. Laat je informeren over imponeren over het water en speel en geniet van het waterpretpark en de vele leuke atracties. Goedkoop naar Neeltje Jans in Vrouwenpolder Zeeland ? Boek dan online tickets met korting.

Goedkoop naar Neeltje Jans DeltaparkNieuw dit jaar is de nieuwe educatieve belevenis ‘Delta experience’, die zeker de moeite waard is om te bezoeken, maar ook voor de interactieve shows met zeeleeuwen en zeehonden en de leuke water atracties zijn leuk voor jong en oud. Een echt gezinsuitje. Educatief en ontspannen. Goedkoop naar Neeltje Jans kun je nu door online je eentree kaarten voor Neeltje Jans met korting te bestellen.

Een goedkoop dagje uit met het hele gezin ? Ga naar Zeeland en bezoek Neeltje Jans met korting!

Video neeltje jans

Krijg een goede impressie van het leuke park Neeltje jans en maak vast plannen van wat je allemaal wilt gaan doen op jullie dagje uit met het hele gezin!

Parkinfo Neeltje Jans

Beleef Deltapark Neeltje Jans!

Bij Deltapark Neeltje Jans ziet u alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. De Deltawerken zijn wereldberoemd! Bij Deltapark Neeltje Jans kunt u de geschiedenis opnieuw beleven: Van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven u een indruk van de enorme kracht van het water.

Nieuw in 2015

“Delta Experience”

Deltapark Neeltje Jans ligt aan de voet van de allergrootste stormvloedkering ter wereld. Wat is het verhaal achter dit immense bouwwerk? Het antwoord wordt getoond in een indrukwekkende 3D animatie met een panorama die u de allesverwoestende kracht van het water laat ervaren. Het is het verhaal van de grootste naoorlogse natuurramp in Nederland.

U krijgt een indruk van wat zich afspeelde in Zeeland in de nacht van 31 januari 1953. Een historische gebeurtenis waar geen beelden van bestaan. Zie en ervaar hoe de golven van de Noordzee delen van Nederland wegvagen. Als de storm gaat liggen, verschijnt een waterval van archiefbeelden. U ziet de schade van de ramp, maar ook de daaropvolgende wederopbouw van Zeeland en de bouw van de Deltawerken. De educatieve voorstelling waarschuwt u voor de dreiging van het water: zullen de Deltawerken ons in de toekomst ook nog kunnen beschermen?En er is nog veel meer te doen!

Maak een indrukwekkende wandeling door de Stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven in het grootste Aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het nieuwe Bluereef aquarium. Verkoeling vindt u tijdens de rondvaart over nationaal park Oosterschelde of in het waterpark met de nieuwe Aquasplash, 60 meter lange waterglijbaan en de waterspeelplaats. Een bezoek is pas compleet als u ook de zeehonden en zeeleeuwenshows heeft gezien.

Foto’s Neeltje Jans

 

korting op neeltje jansgoedkoop naar neeltje jansneeltje jans goedkoop

TAGS

Neeltje jans goedkoop, korting op Neeltje jans, goedkope tickets Neeltje jans, Neeltje jans deltapark