Met de trein een dagje uit

Ook leuk voor tijdens de vakantie; een dagje met de trein. Kinderen vinden het reizen met de trein vaak een heel avontuur en met een daluren ticket kan je de hele dag met de trein reizen voor maar weinig geld. Waar gaan we vandaag naar toe ?

Goedkope treinkaartjes

Wanneer je een dag met de kinderen wilt reizen per trein wil je natuurlijk goedkope treinkaartjes kopen. Bij actievandedag.nl kan je kiezen uit verschillende voordelige treinkaartjes. Van dal uren tot eerste klas reizen.

Goedkoop met de trein

2x enkele reis voor de trein

  • Geldig t/m 30 september 2019
  • Doordeweeks na 09:00 uur
  • Za & zo hele dag geldig

Een set van 2 losse enkeltjes. Geldig t/m 30 september 2019 van ma t/m vr na 09:00 uur tot 04:00 uur in de ochtend. Op zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag geldig.

Bestel je trein kaartjes nu voor maar € 12,50 per stuk

Daluren kaart voor de trein

  • Onbeperkt reizen in daluren!
  • Geldig t/m 30 september 2019
  • Ook in het weekend geldig

Een dag onbeperkt reizen tijdens daluren kan met de dag dalurenkaart! Ma t/m vr tot 06:30, tussen 09:00 -16:00, en 18:30 -04:00. Weekenden en feestdagen hele dag geldig. Geldig t/m 30 september 2019.

Bestel je trein kaartjes voor de daluren nu voor maar € 19,50 per stuk!

Voordelig met de trein door Nederland

Ga er met de kinderen op uit. Met de trein naar een pretpark, met de trein naar opa en oma ? Kies de bestemming maar uit en reis een hele dag met de trein voor één vast bedrag! Onderweg je eigen broodje mee, of kom gezellig wat eten en drinken in de stations restaurants van de NS. Voordelig met de trein op pad, een super avontuur voor kinderen!