linnaeushof, europa’s grootste speeltuin

linnaeushof, europa’s grootste speeltuin met korting

Met ruim 350 speeltoestellen en attracties is linnaeushof de grootste speeltuin in Europa1 wat er daar allemaal voor de kinderen te doen is is echt te veel om op te noemen! Een dag vol plezier voor de kids! Bezoek Linnaeuhoff in Bennebroek (NH) met korting en boek je tickets nu online!

Goedkope speeltuin ; Linnaeushof in Bennebroek

Tussen Haarlem en Hillegom vind je de grootste speeltuin van Europa; Linnaeuhof.
Een echte speeltuin, want hier spelen kinderen nog écht op de ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties. in de linnaeuhof kunnen kinderen echt actief spelen, waarbij het gebruik van de eigen energie en de eigen fantasie voorop staan.In de Linnaeushof zijn meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties te vinden, vernaak jezelf in de kabelbaan, spring er op los in de trampoline- en luchtkussencentrum, ga samen waterfietsen, rijden met karts, of vermaak je met de kinderen op de funny-wheels, hobbelfietsen of de minigolfbanen.

in de linnaeuhof vind je een super glijbaan, en wat ook stoer is ; het elf meter hoge Piratennest. Naast moderne en vernieuwende items zijn er op verschillende plekken in de speeltuin recent ook enkele nostalgische speeltoestellen neergezet.

Linnaeuhof; Plezier voor iedereen!

De grootste speeltuin van Europa is, naast een ideaal familiepark, ook een zeer geschikte locatie voor allerlei andere uitjes met kleinere of grotere groepen. Bekijk daarom ook eens de informatie over verjaardagspartijtjes, schoolreisjes en groepsuitjes.Speelzones
De vele verschillende speeltoestellen zijn opgedeeld in speelzones voor de allerkleinste en voor grotere kinderen. Zo is er een afgeschermde gebied gemaakt voor de peuter en kleuters , zodat ze veilige en naar hartenlust kunnen spelen op de vele schommel, draai- en klimtoestellen, het verkeersdorp en een luchtkussen in de vorm van een echt kasteel met ophaalbrug.

 

 

 

 

Waterspeeltuin
in de zomerperiode, zo tussen mei en september is bij warm weer de waterspeeltuin op. De Oase heeft vele spetterende waterspeeltoestellen, zoals een stoere grote waterglijbaan, een waterspeelput, leuke watertuimelbakjes en een waterbrug. Dit biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.

 

Video Linnaeushoff

TAGS

Goedkope speeltuin, speelplezier, goedkoop weg, leuk dagje uit, linnaeuhoff, speeltuin noord hollandAdres Linnaeuhof

Linnaeuhoff
Glipperweg 4C, 2104 AK Heemstede

tags

korting op linnaushof, korting op speeltuin linnaeushof, goedkoop naar linnaeushof, voordeel linnaeushof, goedkope entree linnaeushof, goedkoop dagje weg met kinderen, speeltuin goedkoop, linnaeushof actie, gratis kaarten linnaeushof,

Geef een reactie