Korting op pretpark Julianatoren

goedkoop julianatoren

Korting op pretpark Julianatoren

Met korting naar pretpark Julianatoren in Appeldoorn! Bezoek Jul en Julia, bekijk hun te gekke shows en vermaak je een hele dag samen met je kinderen in het pretpark! Ga nu met korting naar pretpark julianatoren en boek je entree tickets direct online:

korting pretpark julianatoren

 

Julianatoren Apeldoorn met korting

Julianatoren in Apeldoorn is één van de leukste familie pretparken in Nederland. Het pretpark heeft meer dan 60 attracties, voor jong en oud, met spectaculaire shows, grote evenementen en is daarom een ideaal dagje uit voor gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar. Daarnaast is Julianatoren een goedkoop pretpark, betaalbaar, leuk en niet te ver weg. Een Leuk dagje uit, voor een kleine prijs!

Korting op Julianatoren60 te gekke attracties in Julianatoren!

Ben je een stoere jongen of flinke meid ? Maak een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates. Hou je van het avontuur, dan is een tocht in de Dino Tour wat voor jou! Je staat oog in oog met echte dinosaurussen! Wil je in Julianatoren liever de hoogte in, stap dan in het Reuzenrad of wees een echte piraat en ga varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat.

 

goedkoop julianatoren

 

Julianatoren, goedkoop uit met de kleintjes

De kleintje rijden mee in de Jul’s Stones Baan, spelen cowboy op hun eigen paard in de Paardenbaan. Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of laat ze spelen als een echte piloot in hun eigen helikopter. Ontmoet leuke figuren, zoals Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En ze willen allemaal met je op de foto!
Video van Julianatoren

Maak vast voorpret voor je bezoek aan Julianatoren in Apeldoorn! Bekijk de video en kies wat je straks wilt gaan doen in het pretpark!

 

Tags

Korting op julianatoren, goedkoop julianatoren, julianatoren entree


Goedkoop pretpark – Julianatoren Apeldoorn

Kortom, een goedkoop pretpark vinden? Ga naar julianatoren in Apeldoorn. Krijg korting op Julianatoren, goedkope entreekaarten en daarmee een goedkoop dagje uit naar een pretpark via goedkooppretpark.nl!