Korting op Julianatoren

Korting op Julianatoren

Ga dit jaar nog naar het leukste kinder pretpark in Apeldoorn met korting ! Julianatoren ! Want in Julianatoren vind je méér dan 60 te gekke attracties, heel veel spectaculaire shows met Juul en Julia, en heel veel meet en greets met deze televie helden! Julianatoren biedt een onvergetelijke dag uit en is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen van 2 tot 10  jaar.

 

Julianatoren met korting bezoekenAttracties in Julianatoren

Meer dan 60 attractie maken Julianatoren geschikt voor alle kinderen. Zo kunnen de stoere jongens en meiden een duizelingwekkende rit maken in Jul’s Rollerskates of ga je met de kinderen op avontuur in de Dino’s Tour. Hier kom je zomaar oog in oog te staan met echte dinosaurussen! Daarna in het Reuzenrad, varen als echte piraten op de woeste golven in de Zwevende Piraat! Ahoi en daarna lekker naar een show van Jul en Julia!

Julianatoren is vooral ook geschikt voor de allerkleinsten van het gezin.  Rij mee over de Jul’s Stones Baan of maak van je kind een een echte cowboy en zet ze op hun eigen paard op de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Jul & Julia ontmoeten

Onmoet Jul en Julia, bekend van de tv, want deze zie je de hele dag in eht park. In de shows, maar ook op het park zelf. Onmoet Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia en geef ze een dikke knuffel of maak een mooie foto met ze !

Video Julianatoren

 

Korting op pretparkenTAGS

Korting op julianatoren, julianatoren met korting, goedkoop julianatoren, actie julianatoren, jul en julia ontmoeten, goedkoop naar jul en julia, korting op julianatoren, korting op julianatoren, goedkoop naar julianatoren, voordeel julianatoren , goedkope entree julianatoren, goedkoop uit met kinderen appeldoorn , goedkoop weg in gelderland, julianatoren goedkoop, julianatoren actie, gratis kaarten julianatoren ,