Korting op dierentuinen en pretparken

Korting op dierentuinen en pretparken

Korting op dierentuinen en pretparken

Zo net voor de vakantie nog op zoek naar een pretpark met overnachting, gezellg een dagje weg met het gezin, bijvoorbeeld goedkoop naar drouwenerzand of naar duinrell voor 10 euro ? Wij hebben leuke tips voor een goedkoop een dagje dierentuin of pretpark in Nederland en belgie.Bepaal zelf je korting op pretparken

Daarnaast promoten we leuke website’s die veel korting op pretparken en dierentuinen geven. zoals bijvoorbeeld actievandedag.nl of vakantieveilingen.nl. Bepaal zelf hoeveel korting je wilt hebben door een veiling of kies voor een vaste lage aanbieding op actievandedag.nl. Zo krijgjeeenvoudig kaarten voor beekse bergen speelland met korting, ga je goedkoop naar een pretpark in nederland, zoals movie park, een leuk slagharen arrangement of ga je met korting naar irrland in duitsland.

Korting op entree kaarten

Een paar leuke voorbeelden van grote kortingsacties op heel veel pretparken;

All-in Wunderland Kalkar

Korting op Kernie’s Familiepark, Duitsland, met Onbeperkt friet, ijs en meer! Normaal € 29.95, nu voor maar € 18.95 p.p !!!


Korting op Safaripark Beekse Bergen

  • Oog in oog met wilde dieren
  • Leerzaam en uniek dagje uit
  • Geldig t/m 31 december 2018
Kijk je opzij, staat er opeens een giraffe voor je neus. Dat is schrikken! In Safaripark Beekse Bergen beleef je een echte safari tussen meer dan 1450 wilde dieren.
Nu voor maar € 14.95 per persoon. Boek nu Beekse Bergen met korting!


Korting op een Dagje All-in Mondo Verde

  • Met onbeperkt eten & drinken
  • Wereldse tuinen in Landgraaf
  • Geldig t/m 31 december 2018
Behoefte aan een uniek dagje uit met de hele familie? Ontdek in Mondo Verde 250.000 m² aan tuinen, bijzondere dieren en spannende attracties. Met eten en drinken!
Betaal nu geen € 22.50 maar slechts € 17,50 per persoon! Boek nu met korting!

Korting op entreekaarten
Kies uit de leukste dagjes uit.Een gezellig dagje uit met korting voor het hele gezin. Wij selecteren voor jou de leukste dagjes weg naar dierentuinen, pretparken of musea.

Op vakantie met gratis toegang op een pretpark

Liever op vakantie met gratis toegang tot een pretpark, ga goedkoop naar Walibi met gratis toegang of verblijf op ponypark slagharen met gratis toegang tot het pretpark. Veel pelzier!

Geef een reactie