Korting op Boudewijn Seapark Brugge

dolfinarium met korting

Korting op Boudewijn Seapark Brugge

Ga met korting naar Boudewijn Seapark in Brugge. Beleef een spetterende dag met dolfijnen, speel in de speeltuin of geniet in het pretpark. Het Vlaamse dolfinarium, goedkoop en goed te doen met de auto! Een leuke goedkope dag naar de dolfijnen in Boudewijn sea park in Brugge.

korting op boudewijn seapark brugge

Boudewijn Seapark, goedkoop Dolfinarium in BelgieBeleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge. Geniet van de gloednieuwe, magische dolfijnenshow in het overdekte dolfinarium. De dolfijnen brengen adembenemende sprongen in een prachtig decor. Buiten in het zeeleeuwentheater ga je samen met de kapitein en zijn zeeleeuwmatrozen op zoek naar de piratenschat. Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park voor de boeiende zeehondenpresentatie.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows, maar heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Ontdek ook Bobo’s AquaSplash, het grote, ondiepe waterpark met 8 glijbanen en de Splash Emmer voor uren dolle waterpret! Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier.

Bouwdwijn seapark goedkoop

Een dagje goedkoop Dolfinarium in Belgie

Een dagje goedkoop Dolfinarium in Belgie, Kom naar Boudewijn Seapark in Brugge en geniet een dag lang van shows met Dolfijnen, bekijk ze van dichtbij, ga op de foto met een dolfijn en speel in het leuke pretpark. Een goedkoop dagje weg met het hele gezin!dolfinarium met korting