Julianatoren met korting bezoeken

Julianatoren met korting!

Koniging Julianatoren is één van de leukste pretparken van Nederland! Met show’s van Juul & Julia, de leuke muizen van het pretpark en meer dan 60 kindvriendelijke super atracties! Wil je goedkoop naar Julianatoren, krijg dan nu 5 euro korting op de entree met deze aanbieding:

korting pretpark julianatoren

Julianatoren Apeldoorn

Julianatoren in Apeldoorn is éé van de leukste familie pretparken in Nederland. Het pretpark heeft meer dan 60 attracties, voor jong en oud, met spectaculaire shows, grote evenementen en is daarom een ideaal dagje uit voor gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar. Daarnaast is het een goedkoop pretpark, betaalbaar, leuk en niet te ver weg. Een Leuk dagje uit, voor een kleine prijs!

AANBIEDINGBeleef uren plezier

Uren plezier beleven, met de shows van Juul en Julia, zowel in het theater als op het park zelf, met meet and great, foto sessie en samen zingen en dansen met de twee super muizen! Beleef spannende avonturen in de 60 atracties van het park en eet lekker pannekoeken, patat of anders lekkers in de vele aanwezige horeca gelegenheden.

Korting op de entree van Julianatoren

Krijg in de voorverkoop 5 euro korting voor Julianatoren met een online ticket! Net gemist, koop dan je tickets alsnog met leuke korting via onze website!60 te gekke attracties
Ben je een stoere jongen of flinke meid ? Maak een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates. Hou je van het avontuur, dan is een tocht in de Dino Tour wat voor jou! Je staat oog in oog met echte dinosaurussen! Wil je in Julianatoren liever de hoogte in, stap dan in het Reuzenrad of wees een echte piraat en ga varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat.

 

goedkoop julianatoren

 

Goedkoop uit met de kleintjes

De kleintje rijden mee in de Jul’s Stones Baan, spelen cowboy op hun eigen paard in de Paardenbaan. Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of laat ze spelen als een echte piloot in hun eigen helikopter. Ontmoet leuke figuren, zoals Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En ze willen allemaal met je op de foto!Video

Maak vast voorpret voor je bezoek aan Julianatoren in Apeldoorn! Bekijk de video en kies wat je straks wilt gaan doen in het pretpark!

Goedkoop pretpark – Julianatoren Apeldoorn

Kortom, een goedkoop pretpark vinden? Ga naar julianatoren in Apeldoorn. Krijg korting op Julianatoren, goedkope entreekaarten en daarmee een goedkoop dagje uit naar een pretpark via goedkooppretpark.nl!

Geef een reactie