Halloween vieren in een pretpark

halloween in een pretpark

Halloween vieren in een pretpark

Wil, of beter, durf jij met je kinderen halloween te vieren in een pretpark? Verkleed als heks, tovenaar of ander eng persoon lekker griezelen en spoken ? Vier halloween 2018 in een pretpark en maak er een super spannende dag van! In verschillende pretparken wordt Halloween groots gevierd, een paar surgesties voor halloween vieren in een pretpark.

Halloween in Plopsaland: Scary Nights

Nu 10 euro korting op plopsa tickets

Tijdens de herfstvakantie is het in Plopsaland De Panne griezelen geblazen! Honderden spoken, strobalen en pompoenen liggen verspreid in het park en bezorgen je een griezelleuke dag! Je krijgt nu € 10,00 korting als je online je tickets boekt voor de scary nights in Plosaland de Panne.

Halloween in een pretpark
Vier Halloween in een pretpark! Geniet met je kinderen van een super gave griezel dag en boek nu je halloween kaarten met korting. Halloween in een super spannende feestdag voor groot en klein, wat is er nu leuker dan halloween te vieren in een pretpark, met al je helden van studio 100 of de julianatoren erbij?

Halloween vieren in Julianatoren

 

 

 

 

 

 

 

 

Julianatoren is nog spannender tijdens Halloween! Durf jij ook in alle attracties? Want van 5 t/m 28 oktober is het een héél klein beetje griezelig bij kinderpretpark Julianatoren. Dans met Julia tijdens haar Halloween Dansles en maak een spannende tocht door het griezeldoolhof. Nu met korting naar Halloween in Julianatoren? Boek dan snel je tickets!TAGS

Goedkoop halloween, halloween in pretpark, waar kan ik halloween vieren, pretpark goedkoop, goedkoop kaarten halloween 2018

Geef een reactie