Gratis toegang Efteling

Gratis toegang Efteling

Bij een overnachting in het Efteling hotel, of vakantiepark Bosrijk

Bezoek gratis de Efteling en blijf lekker slapen op vakantiepark Bosrijk of in het Efteling hotel. Bezoek alle dagen het pretpark, geniet van je supper leuke vakantie en ontmoet je sprookjes helden op de camping, in het hotel en natuurlijk in de Efteling!Gratis naar de Efteling bij een overnachting

Kom één of meer dagen naar de Efteling en overnacht in het sfeervolle Efteling hotel of het fraaie vakantiepark Bosrijk. Beide zijn sprookjesachtige slaapplaatsen, waar je direct je sprookjes figuren uit de Efteling kan ontmoeten! Daarnaast krijg je bij een overnachting in het hotel of op het vakantiepark ook nog eens gratis entree op de Efteling! Een super leuk lang weekend weg, of een midweek met alle dagen naar de Efteling, helemaal gratis erbij!

Last minute acties, vroegboek actie’s ? Kijk snel naar onze aanbiedingen;

Vakantiepark Bosrijk

Op loopafstand van het Efteling Park ligt midden in de bossen dit royaal opgezette vakantiepark. Ontspan in alle rust aan het water, een gezellig dorpsplein of in een vrijstaande woning tussen de bomen en geniet van onbeperkt toegang tot de Efteling. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, appartementen en groepsaccommodaties. Sommige accommodaties hebben een sauna of bubbelbad en de bedden zijn bij aankomst altijd voor je opgemaakt.

Efteling Hotel

Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Voorzien van alle luxe en comfort van een viersterrenhotel. Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite. Of verblijf in een van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Kinderen mogen zelf aan de balie inchecken. Aan luxe heb je hier geen enkel gebrek!

Toegang Efteling gratis

Bij een overnachting in het Efteling hotel of vakantiepark Bosrijk krijg je de toegang tot de Efteling gratis. Voor iedere nacht krijg je een volle dag gratis toegang op de Efteling! Zo kan je alle attracties uitproberen, lekker de tijd nemen om alles in het sprookjesbos te zien en zo volop genieten van de wonderen wereld van de Efteling.


TAGS

Gratis efteling toegang, gratis naar de efteling, overnachten efteling, bosrijk met efteling, efteling hotel met gratis toegang, last minute efteling


Geef een reactie