Goedkope uitjes Amsterdam

Wil je er goedkoop op uit in Amsterdam? Een paar leuke tips voor een dagje Amsterdam tegen een betaalbare prijs. Van madame Tussauds tot een goedkope rondvaart in Amsterdam. Of wil je liever een dagje Artis goedkoop combineren met een ander leuk uitje in Amsterdam ? We zetten een aantal goedkope uitjes in Amsterdam voor je op een rij.

Madame Tussaud met korting

Tijdens een weekendje Amsterdam mag een bezoek aan Madame Tussaud natuurlijk niet ontbreken.

Madame Tussauds Amsterdam heeft een grote verzameling wassen beelden van beroemde mensen en karakters uit verschillende tijdperken. Zo kom je er beelden van  Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe en Barack Obama tegen. Alle grootheden zijn vertegenwoordigd en vereeuwigd in de kleurrijke hallen. Daarnaast zijn er ook veel moderne populaire figuren te zien, zoals popster  Justin Bieber, Princess Fiona van Shrek en Marvel’s Avengers. Zo is madame Tusseauds ook leuk voor het jongere publiek. Madame Tussauds Amsterdam is ’s werelds bekendste keten van wassenbeeldenmusea, met meerdere locaties over de hele wereld, waaronder Hollywood, Londen, Berlijn, Hong Kong en Sydney.

Elke locatie heeft een unieke collectie, dus in elke locatie is er altijd iets nieuws te ontdekken. Madame Tussauds Amsterdam ligt in het hart van het stadscentrum, op 10 minuten loopafstand van het centraal station. Het is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, tramlijnen 4, 9, 14, 16, 24 en 25 stoppen allemaal vlak voor de deur. Madame Tussauds is een van de meest populaire interactieve attracties van de stad en een geweldige foto gelegenheid tijdens je trip naar Amsterdam!

Bestel je tickets vooraf!

Goedkoop naar Madame Tussauds in Amsterdam? Bestel je tickets direct via onze website en loop op die manier de lange wachtrijen bij de ingang mis. Dit is de beste manier om tijd te besparen als je met een grote groep reist. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen en tieners krijgen korting. Bestel nu je tickets en ontdek de fascinerende wereld van Madame Tussauds Amsterdam!Goedkoop weg in Amsterdam

Plan nu een dagje goedkoop weg in Amsterdam. Deze veelzijdige en verrassende stad is ideaal voor een dagje uit met het hele gezin. De hoofdstad heeft voor iedereen wat te bieden en er zijn genoeg dingen te doen in Amsterdam.

Wat te doen in Amsterdam

Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder dat je een bezoek brengt aan  de fantastische attracties die de stad rijk is. Wat te denken van dierentuin ARTIS, de oudste dierentuin van Nederland.

Artis is genot voor jong en oud en dus een leuke stop tijdens een dagje Amsterdam. Met 700 verschillende diersoorten, een aquarium, een planetarium, een insectarium en een zoölogisch museum, kan je je in ARTIS heel goed vermaken. Boek nu online je kaarten voor Artis met korting.

Maar er is meer te doen tijdens een dagje Amsterdam. Bezoek bijvoorbeeld het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Hier sta je oog in oog met de grootste sterren op aarde. Zing met Ed Sheeran, ontmoet Albert Einstein en maak een selfie met Barack Obama. Dat is een dagje Amsterdam om nooit te vergeten.

Ga het water op

Na een bezoek aan een van de geweldige attracties heb je vast zin in een wat rustigere activiteit en een dagje Amsterdam kan niet zonder een mooie rondvaart op de beroemde grachten. Ga aan boord van een van onze boten en geniet in alle rust van de historische bezienswaardigheden langs de grachten. We bieden verschillende soorten cruises aan. We hebben een dag– en avondrondvaart, waar je op een mooi schip rondgeleid wordt door de grachten. Langs de route zie je onder andere de Westerkerk, de prachtige 16e-eeuwse grachtenpanden, de Negen Straatjes en de Magere Brug. Maar we hebben ook Cruise like a Local. Tijdens deze vaartocht kan je in overleg met de schipper zelf je route kiezen. Hierdoor kan je zelf bepalen wat je ziet. Hoe leuk is dat?

Uit tips Amsterdam

Van Gogh Museum

Van Gogh Museum + Rondvaart Amsterdam

Het Van Gogh Museum bezit ’s werelds grootste collectie schilderijen, tekeningen en brieven van de beroemde Nederlandse schilder Vincent Van Gogh. Deze invloedrijke artiest heeft waarschijnlijk geen introductie nodig, want zijn grote verzameling werken bevat enkele van de bekendste in de geschiedenis van de moderne kunst. Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een essentieel onderdeel van jouw ervaring in Amsterdam. Geniet van een ontspannen middag, bewonder de prachtige schilderijen van Van Gogh en leer over de fascinerende geschiedenis van deze wereldberoemde kunstenaar. Koop nu jouw kaarten en ontdek dit fantastische museum!

Bestel je Van Gogh Museum met rondvaart tickets hier!

Bestel jouw Van Gogh Museum tickets en mis je kans niet om een ​​bezoek te brengen aan dit spectaculaire Amsterdamse museum. Door Van Gogh Museum tickets online te boeken, bespaar je tijd en vermijd je de wachtrijen bij de ticketbalie. Maak jouw Amsterdamse ervaring compleet en bezoek een van de meest fascinerende musea ter wereld. Mis je kans niet, en boek nu je Van Gogh Museum tickets!

De Heineken Experience 

De Heineken Experience is een van de meest authentieke en beroemde bezienswaardigheden van Amsterdam. Deze oude fabriek in het centrum vervaardigde tot 1988 al het bier van het merk totdat de belangrijkste productie-lijn werd verplaatst naar een grotere fabriek buiten de stad als gevolg van overweldigende vraag naar het Heineken bier. Tegenwoordig dient het pand als een museum en een toeristische attractie die is bezocht door miljoenen mensen van over de hele wereld sinds het zijn deuren opende in 2001. De Heineken Experience bevat een interactieve individuele wandeling door de fabriek, een Heineken proefsessie, interessante informatie over de geschiedenis van het bedrijf en het Heineken-logo en nog veel meer!