Goedkoop zomers dagje weg

gratis dagje weg

Goedkoop zomers dagje weg ? Naar het Stand, Bos of Speeltuin?

Tips voor een goedkoop zomers dagje weg

De zomer is bij uitstek de periode voor leuke dagjes weg met het hele gezin. Fijn er op uit en genieten van het warme zomer weer. Om je dagje weg betaalbaar te houden zijn we gaan zoeken naar tips voor een goedkoop dagje uit met het hele gezin;

Gratis zwemmen in de buitenlucht

Wat is er fijner dan met het mooie weer te zwemmen in de buitenlucht. Zwembaden zijn leuk, maar iedere keer een entree kaartje kopen is echt niet nodig! zoek naar een mooi openlucht zwemparadijs.Lekker zwemmen

gratis zwemmen
lekker zwemmen in de buitenlucht

In het zuid Hollandse Dordrecht heb je bijvoorbeeld Recreatiegebied De Hollandse Biesbosch, waar je kan zwemmen, wandelen en spelen. Er is een kleine speeltuin, een apart stuk vijver voor de allerkleinste en ook kan je er een ijsje of patatje eten. De toegang én het parkeren is gratis. Een gratis dagje uit, zeker als je zelf je versnaperingen mee neemt!

Misschien is de Biesboch te ver weg, maar zijn er in de buurt soortgelijke leuke zwemplassen die je gratis kan bezoeken?

Gratis zwemmen tips:

Recreatiegebied Slingeplas – Bredevoort (Gelderland)
Hollanse Biesboch – Dordrecht (Zuid-Holland)
Strijkviertel – De Meern – Utrecht
Vlietland – Leidschendam – Zuid HollandGebruik Google en ondek wat er in je eigen regio te vinden is. Leuke gratis zwemmen gevonden? Laat het ons weten!

gratis zwemmen en spelen
Lekker in de schaduw naar je kinderen kijken!

 

Goedkoop dagje uit naar het strand

gratis dagje weg

En dan is er altijd nog het strand! Spelen in het zand, kastelen bouwen, spetteren in het water, zwemmen en nog veel meer. Zwemspullen mee, emmer en schepje in de tas en genieten maar. Naast de bekende grote stranden, zoals Scheveningen en Zandvoort, zijn er ook vele leuke, kleine strandje te vinden langs bijvoorbeeld de rivieren.

Goedkoop een dagje weg, neem zelf eten en drinken mee en beperk je uitgaven tot de benzine en een ijsje!

Voordelig er op uit, ga naar het bos

Niet warm genoeg voor een goedkoop zomers dagje weg aan het strand, of zoek je juist de verkoeling liever op? Wat dacht je van een mooie wandeling in het bos? Nederland heeft heel veel mooie bossen om te bezoeken, kijk maar eens op de website van de ANWB of er  één in de buurt is voor een leuke speurtocht of een mooie wandeling. Tip: Neem een picknickmandje mee en eet in vrije natuur je boterham!

gratis weg naar het bos

Zelf leuke tips?Zelf een mooie plek gevonden voor een goedkoop zomers dagje weg? We horen het graag! Laat een reactie achter hieronder en geef ook andere een leuke tip voor een gratis dagje weg in eigen land!

Tags

Goedkoop weg, gratis dagje weg, tips low budget uitje, uit met kinderen, goedkoop weg met gezin

Geef een reactie