Goedkoop weg met pasen

goedkoop weg met pasen

Binnenkort is het weer pasen. Echt zo’n voorjaarsweekend waar je er met elkaar op uit wil gaan. Wil je een dagje goedkoop weg met de Pasen? We hebben de goede weersvoorspellingen gezien en een aantal leuke en goedkope uitjes op een rijtje gezet.

Goedkope lente uitjes

De lente is in aantocht en dus wil je er goedkoop op uit. En wat is er nu leuker dan de in bloei komende natuur te gaan bekijken. Van boerderij tot dierentuin. We hebben uitjes voor je opgezocht onder een tientje entree. Bekijk eens een aantal van onze leuke tips:


Top 3 goedkope uitjes voor de Pasen

Op zoek naar een paar leuke, goedkope dagjes uit met de pasen? Deze tips zijn onder de tien euro entree en superleuk om te doen met pasen;

01- Pasen op de Avonturenboerderij

Toegang vanaf € 7,50 per persoon

avonturenboerderij

Kom naar Fien en Teun met Pasen!

Natuurlijk vieren ook Fien en Teun het paasfeest! Nu alles op de avonturenboerderij in bloei komt en er jonge dieren worden geboren, zetten Fien en Teun de deuren van de boerderij open. Kom je ook eens kijken? We leren je alles over de boerderij, haal je boerderij diplome, ontmoet Fien en Teun en speel de hele dag in het educatieve park!

Nu extra korting met de pasen op de Avonturenboerderij:

02 – Land van Jan Klaassen

Toegang vanaf € 7,50 per persoon

Vlak bij Arnhem ligt het unieke indoor & outdoor pretpark voor jonge kinderen. Het Land van Jan Klaassen heeft een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en een uniek poppentheater. Ideaal voor een dagje weg, kinderfeestje of familiedag. Het pretpark omvat een buitenspeelpark, indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca. Er zijn iedere dag poppenkastvoorstellingen in het grootste poppentheater van Nederland.
De ingrediënten voor een dag plezier met het hele gezin. 

Kom met de pasen met korting naar Jan Klaassen:

03 – De waarbeek met korting

Toegang vanaf € 7,50 per persoon


Beleef een dag vol pret in Attractiepark de Waarbeek! In dit park kan je meer dan 40 attracties vinden die je gegarandeerd een leuke dag bezorgen. Ga zweven in de zweefmolen, zoek hoog boven het water in de stoeltjeslift of race van de rodelbaan. Zoek het mooiste uitzicht op in het reuzenrad en neem een goed kijkje naar de Twentse bossen.  Bezoek de Waarbeek nu voor maar € 7,50 per persoon:

Andere tips voor de pasen

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke uitjes voor met de pasen, wat dacht je van goedkoop naar Neeltje Jans (17,50 p.p.) Of een goedkoop bezoek aan het Dolfinarium (16,50 p.p). Erg leuk met de pasen is natuurlijk de dierentuin.

Kom nu voor maar € 17,50 p.p naar Burgers Zoo in Arnhem!

Goedkoop weg met het hele gezin

Goedkoop weg met het hele gezin? Hou onze website in de gaten want we bieden je wekelijks nieuwe aanbiedingen voor goedkope pretparken, uitjes met koerting, korting op attractieparken en nog veel meer!

Geef een reactie