Goedkoop weg in de herfstvakantie

goedkoop weg in herfstvakantie

Goedkoop weg in de herfstvakantie

De scholen zijn al weer een tijdje begonnen, maar de eerste vakantie dient zich al weer aan. Binnenkort is het herfstvakantie en dan wil je er natuurlijk ook weer goedkoop tussenuit met de kinderen. Goedkoop weg in de herfstvakantie? We geven je een aantal leuke tips;Tips voor goedkoop weg in de herfstvakantie

 

Comics Station Antwerp korting1. Cosmics station antwerpen voor maar € 14.90 p.p.

Houden je kinderen van stripboeken, zijn ze gek op Suske en Wiske, Urbanus of Lucky luke? Ga dan naar het nieuwe indoor speel attractiepark in Antwerpen; Cosmic Station antwerpen.

2. Dagje apen kijken in Apenheul, nu voor maar € 14.50 p.p.

Naar de dierentuin in de vakantie is altijd leuk. Midden tussen de apen is Superleuk! Apenheul geeft in de herfstvakantie extra korting op de entree van haar park. Ga apen kijken voor nog geen 15 euro!

3. Weekje weg naar Duinrell met gratis toegang tot het park

Lekker er even tussenuit? Ga naar Duinrell en blijf er direct de hele week. Overnacht in een Duingalow en ga alle dagen gratis naar het pretpark toe! Nu voor maar € 149,00 per verblijf.

 

Andere goedkope uitjes in de herfstvakantie 2018

Fien en Teun in Avonturenboerderij Molenwaard 

Dagje naar de Kuip met je kinderen
 

 

Korting op uitjes in de herfstvakantie

Wil je met korting weg in de hefstvakantie? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor zelf je entreeprijs te bepalen. via ticketveiling kan je heel veel korting op dierentuinen, pretparken of andere uitjes krijgen. Bieden kan vanaf een euro, dus ga er voor en ga lekker goedkoop weg in de herfstvakantie met je gewonnen veilingen!

Herfstvakantie 2018 - Ticketveiling.nl

Geef een reactie