Goedkoop uit met kinderen

Wil je graag goedkoop uit met kinderen en ben je op zoek naar korting op attractieparken, goedkope pretpark kaarten of een super deal voor de zomervakantie ? Goedkooppretpark.nl heeft de beste aanbiedingen voor je op een rij. Met volop informatie over het pretpark en korting op pretparken, musea en dag attracties.

Top 5 Goedkoop uit met kinderen


1. Boudewijn Sea park met korting

Boudewijn Sea park Brugge (BE)

Wil je een dag lang genieten van zeehonden, zeeleeuwen, shows met dieren en nog veel meer ? Kom naar het Belgische Dolfinarium Boudewijn Seapark in Brugge! Geniet van spectaculaire shows, bezoek de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park, stap in één van de attracties en beleef volop waterpret in het waterpark.

Klik op de foto voor korting op de entree

2. Korting op Neeltje Jans Deltapark

Deltapark Neeltje Jans

Beleef de historische achtergrond van het Nederlandse gevecht tegen water, ontmoet zeeleeuwen en zeehonden en zoek het avontuur op in het waterpark. Een gezellig dagje uit bij Deltapark Neeltje Jans! Boek nu je entree tickets voor Neeltje Jans met korting!

Klik op de foto voor korting op Neeltje Jans

3. Korting op Avonturenboerderij

Avonturenboerderij met Fien en Teun

Ontdek bij Avonturenboerderij Molenwaard het altijd sfeervolle boerderijleven. Kom samen met Fien & Teun de Hollandse natuur verkennen en de liefste dieren knuffelen!

Klik op de foto voor korting op Fien en Teun

4. Korting op Slagharen

Attractiepark Slagharen

Goedkoop naar Ponypark Slagharen, Boek dan nu online je tickets en wees één van de eerste die een ritje maakt in de nieuwe achtbaan ‘Gold Rush’, die dit jaar open gaat! Een spectaculaire nieuwe achtbaan voor groot en klein, die een bezoek aan het ponypark nog aantrekkelijker maakt! Ga nu met korting naar ponypark slagharen!

Klik op de foto voor korting op Slagharen

5. Korting op Land van Jan Klaassen

Korting op Land van Jan Klaassen

Vlakbij Arnhem vind je het gezelligste kinderpretpark van Gelderland: Pretpark Het Land van Jan Klaassen. Neem een kijkje bij het grootste poppentheater van Nederland en beleef een dag vol plezier!

Klik op de foto voor korting op het Land van Jan Klaassen

Pretpark kaarten winnen

Naast het zoeken naar korting acties voor pretparken kan je natuurlijk ook goedkope pretpark kaarten winnen via vakantieveilingen.nl. Bied mee op de leukste attractieparken in Nederland en België en betaal zo min mogelijk voor je toegangskaarten. Winnen kan al vanaf 1 euro!

Geef een reactie