Goedkoop uit Herfstvakantie

Voordelig weg in de Herfstvakantie

Ga deze herfstvakantie er voordelig tussenuit. Nog even een dagje weg met de kinderen in de vakantie, maar wil je het niet te duur maken? Er zijn nog voldoende leuke aanbiedingen voor de herfstvakantie om gebruik van te maken. Ga er goedkoop op uit en vier samen een leuke vakantie dag!

Voordeel tips voor de herfst vakantie

Wil je er voordelig op uit met de kinderen in de herfst vakantie ? We hebben een aantal leuke tips op een rijtje gezet;

Burgers Zoo met korting

Goedkoop uit met kinderen

Ga op ontdekkingsreis bij Burgers’ Zoo en reis door verschillende leefomgevingen. Ontmoet de Aziatische olifanten, de Breedlipneushoorns en neem een kijkje bij de Zeekoe! Bezoek de Zoo voor € 17,50 p.p.

Waarbeek, goedkope speeltuin

Goedkoop uit met kinderen

Een dag vol plezier met meer dan 30 attracties bij Attractiepark de Waarbeek in Twente. Jong en oud, groot en klein, bij de Waarbeek is er wat te beleven voor iedereen! En de entree is nu maar € 6,75 p.p.

Herfst vakantie tipsDrievliet voor maar € 16,00

Goedkoop uit met kinderen

Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet te Den Haag. Een leuk dagje weg voor jong en oud! Kom nu voor maar € 16,00 p.p. naar Drievliet!

Plopsa Indoor Coevorden

Goedkoop uit met kinderen

Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy ontvangen je met open armen in Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland. Mooi of slecht weer? Plezier gegarandeerd! Nu maar € 13,98 per entree ticket.