Goedkoop spookjesbos in Valkenswaard

goedkoop sprookjesbos valkenswaard

Goedkoop sprookjesbos in Valkenswaard

De efteling te duur om alleen met je kleintje naar het sprookjesbos te gaan ? Een goed en goedkoop alternatief is het sprookjesbos in Valkenswaard, daar komen fantasie en werkelijkheid elkaar tegen in het Sprookjesbos . Ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden en breng een bezoek aan het sprookjes bos. 

Speeltuin en sprookjes

Op zoek naar een betaalbaar en leuk uitje met de kinderen? Ontdek het Sprookjesbos in Valkenswaard en ga met je kinderen spelenderwijs alle bekende sprookjes ontdekken. In de speeltuin kunnen ze klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen. Voor de wat oudere kinderen is een een leuk potje schaak of petanque. Met het hele gezin zwieren en zwaaien in de draaimolen of samen over de balanceerdraak… Maak kennis met de vele bosbewoners en ontdek de sprookjes van dichtbij. Bekende sprookjes figuren zoals Doornroosje en Sneeuwwitje ontmoet je in het sprookjesbos. MIsschien kom je Klein Duimpje tegen of de Bremer Stadsmuzikanten. Leer van de prachtige sprookjesverhalen en geniet met het hele gezin van de prettige geborgenheid in het Sprookjesbos!

Foto’s sprookjesbos Valkenswaard

 

 

 

Goedkoop sprookjesbosHet sprookjesbos is een goed alternatief voor een goedkoop dagje weg met je kinderen. Een dag plezier met een betaalbaar entree bedrag;

Openingstijden en tarieven
Het Sprookjesbos is in de schoolvakanties en op feestdagen dagelijks van 10:00-18:00 uur geopend. Buiten de schoolvakanties is het Sprookjesbos op woensdag, zaterdag en zondag van 10:00-18:00 uur geopend.

Jong en oud bezoeken het Sprookjesbos voor € 9,50 per persoon vanaf 2 jaar. Kinderen tot 2 jaar genieten gratis entree. Parkeer jullie koetsen op de parkeerplaats van het Geulpark, Oud Valkenburgerweg (gemeente, € 8,- per dag) of bij de entree aan de Heunsbergerweg (€ 3,50 per dag).

Video sprookjesbos Valkenswaard

Bekijk de video voor een sfeer impressie en kom in de stemming voor een bezoekje aan het sprookjesbos Valkenswaard;

 

Adres Sprookjesbos Valkenswaard

Heunsbergerweg 11
6301 BN Valkenburg aan de Geul

www.sprookjesbos.nl
Tags

sprookjesbos valkenswaard, goedkoop dagje weg, goedkoop sprookjesbos, speeltuin met sprookjes, uitje met kinderen, valkenswaard, goedkoop weg limburg, sprookjesbos valkenswaard, sprookjesbos, goedkope speeltuin limburg, korting op sprookjesbos , korting op uitjes, goedkoop naar sprookjesbos, voordeel sprookjesbos, goedkope entree sprookjesbos , actie sprookjesbos valkenswaard , sprookjesbos goedkoop, sprookjesbos actie, gratis kaarten sprookjesbos , goedkoop weg met kinderen limburg, uitjes valkenswaard,

Geef een reactie