Goedkoop naar Ponyparkcity

ponyparkcity goedkoop

Goedkoop naar Ponyparkcity

Gratis naar ponypark Slagharen

PonyparkCity is een vakantiepark in western style met vakantiehuisjes, meer dan 300 pony’s en veel activiteiten! Het park, gelegen in Overijssel is meermaals bekroond tot ‘Beste Vakantiepark van Nederland’ met de Zoover Award! Bij een verblijf op Ponyparkcity krijg je gratis toegang tot ponypark Slagharen! Ga nu goedkoop naar Ponyparkcity en krijg korting op je boeking!Vakantie met pony

Bij elk vakantiehuisje is een rijpony voor de kinderen beschikbaar. Zelf je pony van stal halen, borstelen en avontuurlijk ponyrijden. Je verzorgt de pony helemaal zelf en als je er even genoeg van heb, ga je gewoon fijn spelen, zwemmen of bezoek je Ponypark slagharen gratis, want dat zit bij de prijs inbegrepen! Kortom er is veel te doen en alles is gratis! Je kunt er ponyrijden, maar ook zwemmen, schatzoeken, rodeo-rijden. Bovendien zijn er verschillende speeltuinen, een kinderboerderij en nog veel meer! ‘S avonds zijn er gezellige familieshows met Lucky Luke en de Daltons, live country music en gratis bingo met mooie prijzen. lekker eten en drinkenhomeGeniet van Mexicaanse gerechten in Viva Mexico tot heerlijke spareribs in de Saloon. Of grillen op de American BBQ?

 

 

 

 

Ga nu op een avontuur in Ponyparkcity!
Gratis Attractiepark Slagharen

Tijdens de verblijfsduur elke dag gratis toegang tot Attractiepark Slagharen.

gratis naar ponypark slagharen

Korting op Ponyparkcity

Boek nu een verblijf in ponyparkcity met korting en krijg de toegang op attractiepark Slagharen gratis! Bekijk de video en ondek hoe leuk het is om te verblijven op Ponyparkcity. Een leuk en goedkoop uitje voor het hele gezin!


Foto’s van ponyparkcity

goedkoop naar ponyparkcitykorting op ponyparkcityponypark city goedkoop

Ponypark met korting