Goedkoop naar Ponypark Slagharen

goedkoop nar slagharen

Goedkoop naar Ponypark Slagharen

Goedkoop naar Ponypark Slagharen, Boek dan nu online je tickets en wees één van de eerste die een ritje maakt in de nieuwe achtbaan ‘Gold Rush’, die dit jaar open gaat! Een spectaculaire nieuwe achtbaan voor groot en klein, die een bezoek aan het ponypark nog aantrekkelijker maakt!

Korting op Ponypark Slagharen


Wanneer je online je tickets voor dit seizoen besteld, ontvang je direct korting op Ponypark Slagharen ! Dus maak gebruik van het online gemak en plan een goedkoop dagje naar Ponypark slagharen nu alvast in! Laat de voorpret maar beginnen! Bekijk de video van ponypark Slagharen en boek daarna meteen!


Ponypark Slagharen, compleet dagje uit voor het hele gezin
Ponypark Slagharen is flink aan het vernieuwen. Zo kwam er recent al een compleet overdekt zwembad bij, Aqua Mexicana, zijn de huisjes op het resort allemaal opgeknapt en maakt de oude achtbaan dit jaar plaats voor een compleet nieuwe, spectaculaire achtbaan: De Gold Rush ! Daarnaast biedt Ponypark Slagharen vertier voor het hele gezin, met speeltoestelen voor de kleintjes, Snelle atracties voor de grote kids en entertainment voor het hele gezin. Maak een vrijval in de Fee Fall, wordt lekker nat in de Ripsaw Falls, maak een ritje in de carrousel of zweef in de grote draaimolen Apollo. Zomaar een greep uit de vele atracties die je kunt vinden op het pretpark.

goedkoop naar slagharen


Ponypark Slagharen, goedkoop dagje met je gezin

De horeca is betaalbaar en er is voldoende keuze voor iedereen. Goedkoop naar ponypark Slagharen begint met korting op de entree van Ponypark Slagharen. Boek nu online je tickets, of maak er een complete dag uit van met een overnachting in het resort van het park. Slaap in een wigwam, huur een leuke cowboy huisje of boek een weekend, met een pony voor je deur!

Foto’s van Ponypark Slagharengoedkoop naar ponypark slagharenkorting op ponypark slagharengoedkope slagharen tickets

TAGS # Goedkoop Ponypark Slagharen # Goedkoop dagje uit # Korting op pretparken # korting op Ponypark Slagharen # Goedkope pretpark tickets


Ponypark Slagharen met overnachting

Maak je dag compleet met een overnachting! Wil je niet op het ponypark verblijven, maar wel genieten van een volle dag in het pretpark. Boek een voordelige Bed and breakfast of een goedkope hotelkamer bij Ponypark Slagharen!Booking.com