Goedkoop naar Plopsa Indoor Hasselt

korting op plopsa

Goedkoop naar Plopsa Indoor Hasselt

Wil je goedkoop naar Plopsa Indoor in Hasselt (BE)? Boek dan nu tickets met korting voor Plopsa! Ga goedkoop naar Plopsa en ontmoet je favoriete Studio 100 figuren, zoals Bumba, Maya de Bij en K3! Een betaalbaar dagje uit met kinderen, overdekt dus ook geschikt voor een regenachtige dag!

Goedkoop Plopsa Indoor Hasselt

De entree voor Plopsa Hasselt is voor de allerkleinste Gratis! Vanaf 85 cm ga je pas entree betalen. Online kost de entree tussen de 9,99 en 19,99 maar je kan nu met korting naar Plopsa indoor Hasselt, door de actiecode van de onderstaande ‘Carnaval’ te geburiken. Klik op de banner en boek direct entree kaarten met 5 euro korting op Plopsa in Hasselt!

Plopsa Indoor Hasselt

 

Ontmoet je favoriete Bumba-figuren en geniet van een knotsgekke Bumba Magico Show! Tijdens deze show tovert Bumba samen met Bumbalu, Pantuf, Kiwi en Nanadu er op los in het Bumba Circus. Hij laat zelfs Bumbalu even verdwijnen! Hopelijk loopt dat goed af…

Na de show neemt Bumba je mee naar het Dorpsplein voor een feestelijke Bumba Polonaise tussen een kleurrijke confettiregen en kan je Bumba en zijn vriendjes zelfs ontmoeten! In Plopsa Indoor Hasselt beleef je het meest onvergetelijke carnavalfeest!

korting op plopsa indoor hasselt

Dagje naar Plopsa Indoor HasseltEen dagje weg naar Plopsa Indoor in Hasselt betekend een dag vol speelplezier voor de allerkleinste. Vaar in de bootjes, draai rond in de Carrousel, speel in de Bumba speeltuin of maak pret in de K3 brandweermolen. Plopsa heeft verschilldende indoor speeltuin atributen, maar ook buiten zijn er leuke atracties, zoals de dansende fontijnen, lekker met water spelen op een mooie dag!

Video van Plopsa Indoor Hasselt

Krijg een goed idee van wat je te wachten staat in dit leuke speel paradijs in Hasselt! Bekijk de video en begin maar met de voorpret!

Goedkoop naar Bumba, goedkoop naar maya, goedkoop naar Plopsa