Goedkoop naar Moviepark Germany

moviepark germany met korting

Goedkoop naar Moviepark Germany

In Movie Park Germany kan je zelf de hoofdrol spelen in stoere attracties, die zijn gebaseerd op films en series. Hier bestel je eenvoudig kaarten met korting voor Movie Park Germany voor een dagje goedkoop naar Moviepark Germany.

Movie Park Germany is ondertussen al flink uitgegroeid en is nu een compleet familiepark met een ruim aanbod voor jong en oud, dus voor het hele gezin geschikt! Natuurlijk zijn er heel veel spannende attracties voor de echte durfals, zoals een loopingachtbaan MP Express en een houten rollercoaster; de Bandit. In de overdekte achtbaan Van Helsing’s Factory ga je op jacht naar monsters en vampieren. Ook heel gewaagd is The High Fall, een 60 meter hoge vrijevaltoren waarin je met 90 kilometer per uur omlaag stort.Moviepark voor de kinderen

Nickland is een groot, kleurrijk themagebied speciaal voor kinderen. Ze vinden er alle bekende sterren van televisiezender Nickelodeon, zoals Spongebob Squarepants, Dora, Jimmy Neutron en de Teenage Mutant Ninja Turtles. Andere sterren van het witte doek zijn Manny, Sid, Diego en Scrat uit Ice Age. Zij hebben in het park hun eigen darkride en een 4D-film. Op de pier van Santa Monica kun je rustig van het uitzicht genieten in het reuzenrad of metershoge golven bedwingen in Crazy Surfer.

Direct korting op Moviepark Germany

Moviepark Germany nu voor 25 euro p.p!

korting moviepark
Direct korting op Moviepark Germany, korting op de entree van moviepark Germany, goedkoop naar moviepark germany

Foto’s van Moviepark Germany

moviepark germany kortinggopedkoop pretpark

Video van Moviepark Germany

Bekijk de video van moviepark Germany en kom alvast helemaal in de stemming. Ga goedkoop naar moviepark germany en bestel hier je tickets met flinke korting!

Goedkoop pretpark – Korting op entree prijzen

Ga goedkoop naar een pretpark, boek online je entreekaarten met korting op pretparken in Nederland en Belgie. Een goedkoop dagje uit begint met goedkooppretpark.nlTAGS

Goedkoop moviepark germany, korting op moviepark, actie moviepark