Goedkoop naar Madurodam

madurodam goedkoop

Goedkoop naar Madurodam

Waarom ga je niet goedkoop naar Madurodam ? Het in De Haag gelegen park is een attractiepark dat Nederland in het klein voorstelt. In het park vind je zo’n 700 maquettes van bekende gebouwen, woonwijken, havengebieden, en een luchthaven nagebouwd in het klein. Leuk met Opa en oma, het hele gezin of samen. Madurodam is leuk, maar ook heel leerzaam. En het is qua entree niet zo duur, dus kan je goedkoop naar Madurodam, als uitje met het hele gezin. 

Leuk en leerzaam

Het park zorgt voor uren fun voor groot tot klein maar met de leuke kleine gebouwen richt Madurodam zich vooral op kinderen tussen 4 en 12 jaar oud. In het park zelf, in de speeltuin ‘waddenzee’, bij de voetbalattractie en met een filmpje tijdens het eten kunnen ze zich uitleven zoals nooit tevoren. Madurodam is geen pretpark zoals een ander. Er zijn geen grote atracties, maar wel heel veel leuke dingen om te doen. Zoals je al kon merken heeft het attractiepark heel wat te bieden en heeft het een uitstekende accomodatie. Je zult je dus geen moment vervelen !

madurodam goedkoop

Overnachten in Den Haag

Wil je graag een bezoekje brengen aan het park of wil je wat meer informatie? Hieronder vind je het adres en de contactgegevens van Madurodam:

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Nederland
T +31 (0)70 416 24 00
info@madurodam.nlGeef een reactie