Goedkoop naar Bobbejaanland

Goedkoop naar Bobbejaanland

Wil je goedkoop naar Bobbejaanland? Bestel dan nu entree kaarten voor Bobbejaanland met korting. Direct 5 euro korting op het leukste pretpark van Belgie! Geniet van een goedkoop dagje naar Bobbejaanland met het hele gezin! Het plezantste land!

bobbejaanland korting


 

Bobbejaanland met korting

Kom goedkoop naar Bobbejaanland en tem de golven van de Wildwaterbaan. Boek nu met korting en ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Wil je liever attracties met meer snelheid? Vlieg an supersnel door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in één van de zeven rollercoasters in Bobbejaanland! Nog meer avontuur? Snel dan naar het mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt.Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? Kortom, achter elke boom schuilt een nieuwe attracties leuker dan de vorige. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P ! Boek nu met flinke korting online tickets voor Bobbejaanland.

Bekijk de video van bobbejaanland

Bekijk de video van Bobbejaanland en kom in de stemming! Kan je niet langer wachten, bestel dan nu je tickets met korting op Bobbejaanland hieronder!


Goedkoop naar BobbejaanlandKorting op de entree van Bobbejaanland

korting bobbejaanland


Goedkoop pretpark – Korting op entree prijzen

Ga goedkoop naar een pretpark, boek online je entreekaarten met korting op pretparken in Nederland en Belgie. Een goedkoop dagje uit begint met goedkooppretpark.nlTags

Korting op pretpark, bobbejaanland goedkoop, korting bobbejaanland