Goedkoop dagje weg

Goedkope uitjes per provincie

Niet op vakantie op misschien in eigen land? Ga een goedkoop dagje weg en zoek per provincie naar de leukste, betaalbare, dagjes uit!

Goedkoop weg in Zuid Holland

Avonturenboerderij met Fien en Teun

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Kinderen kunnen zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken en nog veel meer. Leuk en leerzaam uitje!

Koop nu kaarten voor maar € 11,00

Dino Experience park Gouda

Ontdek de dino’s die onze aarde miljoenen jaren geleden bewoonden in Dino Experience Park en terwijl je minigolf speelt op de avontuurlijke golfbaan. Spannend en avontuurlijk uitje voor jong en oud!

Kaarten voor maar € 8,50

Goedkoop weg in Gelderland

Julianatoren goedkoop bezoeken

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijk dagje uit met het gezin!

Koop je kaarten voor maar € 19,95

Burgers Zoo met korting

Ga op ontdekkingsreis bij Burgers’ Zoo en reis door verschillende leefomgevingen. Ontmoet de Aziatische olifanten, de Breedlipneushoorns en neem een kijkje bij de Zeekoe!

Koop goedkoop je tickets voor € 16,50

Land van Jan Klaassen

Kom naar het gezellige Gelderse kinderpretpark. Vind hier het grootste poppentheater van Nederland en geniet van het grote speelparadijs buiten, de binnenspeeltuin en het waterspeelpark!

Koop je kaartjes voor slechts € 7.50

Goedkoop weg in Friesland

Sybrandy’s Speelpark!

Sybrandy’s Speelpark is gelegen in Friesland, naast de bossen bij het IJsselmeer. Geniet van meer dan 40 attracties en speeltoestellen. Het perfecte uitje met kinderen van 3 tot 13 jaar!

Boek nu je kaartje voor maar € 6.50!

All-inclusive Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Plezier, vermaak en vertier voor het hele gezin bij Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in het Friese Appelscha. Genieten van attracties en op een speelse manier alles leren over het verkeer!

Koop je toegang tot waarbeek voor maar € 11,00

Goedkoop weg in Limburg

Sprookjesbos Valkenburg

Fantasie en werkelijkheid komen samen in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en diverse speelmogelijkheden.

Bezoek het park voor maar € 4,95

Nog meer goedkope uitjes

Dit blok wordt regelmatig aangevuld met nieuwe aanbiedingen!