Goedkoop dagje weg in de vakantie

gratis weg met het gezin

Goedkoop dagje weg in de vakantie

Met de schoolvakantie voor de deur, komt ook natuurlijk de vraag; Hoe houden we de kinderen bezig de komende zes weken? Je gaat dus op zoek naar activiteiten en goedkope uitjes voor in de vakantie. Om je een beetje te helpen hebben we een paar tips op een rijtje gezet voor een goedkoop dagje weg in de vakantie.

Zoek in de omgeving

In je eigen regio weet je ongetwijfeld de goedkope uitjes wel te vinden, maar rondom je vakantie bestemming misschien niet. zoek daarom van te voren naar goedkope uitjes rondom je vakantie bestemming, zoals een speeltuin, zwembad of een kinderboerderij. Een dagje strand, water of zwemplas is vaak gratis en kost je niets anders dan een picknickmand met lekkers en wat benzine!Betaalbaar dagje weg per provincie

Met korting naar een pretpark, of een goedkoop entree tiket voor een leuk betaalbaar dagje weg? We zetten een paar tips op een rij:

Zuid-Holland
Avonturenboerderij molenwaard, met Fien en Teun voor nog geen tientje entree!
Duinrell – Met korting naar het leukste pretpark van zuid holland!
Noord – Holland
Noord Brabant
Billybird in Volkel, betaalbaar zwemmen en spelen in een superleuk pretparkje!
Dippiedoe, betaalbaar speelparadijs voor kinderen
Gelderland
Tivoli – Amusument voor jong en oud
Drente
Plosa indoor Coevoorden met kortingGoedkope dagjes weg zonder entree

Natuurlijk hoef je niet overal entree voor te betalen, ga naar een recreatieplas,zoals de hollandse biesbosch of zoek naar een leuke gratis kinderboerderij. Een dagje Scheveningen, Zandvoort of Hoek van holland aan zee? Of een mooie wandeling op develuwe in het bos? Betaalbaar een dagje uit is ook een kwestie van creatief zoeken! Onze ouders deden niet anders. En voor ieder kind blijven zand, strand en water altijd 1 groot feest!

TAGS

Goedkoop dagje uit, weg in de vakantie, korting op uitjes, korting kaartjes, pretpark actieGeef een reactie