Ga naar Duinrell met korting!

Duinrell met korting

Duinrell

In Wassenaar,vlak bij Den Haag,vind je attractiepark Duinrell. Een familiepark waar jong en oud zich een hele dag kunnen vermaken. Ga met de kids in de botsboten,of maak een ritje in de carrousel. Uren spelen in de grote speeltuin of de ballenbak,je hebt geen kind meer aan ze! Voor de grote kinderen zijn er gewaagde achtbanen, zoalsdeDragonfly of de Falcon, of de spetterende water achtbaan Splach! Duinrell is een te gekke dag uit, en ook nog eens redelijk betaalbaar.

Goedkoop naar Duinrell
De entree van Duinrell is € 25.50, zonder Tikibad, maar die kan je er ook bij bestellen. Nu echter geven we korting op tickets voor Duinrell,en betaal je slechts € 21.00 !

bestel met korting

Attractiepark Duinrell

Met meer dan veertig attracties wordt een dagje Duinrell zeker weten een grandioos succes voor de hele familie. Maak een knettersnelle, loodrechte afdaling in de spannende Falcon, gooi je handen in de lucht en vlieg mee in Dragonfly of laat je natspetteren in de Splash. Doe jij het liever wat rustiger aan? Ontdek ons prachtige landgoed vanuit de uitkijktoren, ga met de kleintjes mee naar Wonderland, of ontdek de nieuwe glijbaantoren in de speeltuin. Vrolijke shows, spetterende attracties en speeltuinen: de mooiste herinneringen maak je op Duinrell.

Kilometers glijplezier

Op Duinrell vind je ook het te gekke zwemparadijs Tikibad. Uren zwemplezier voor jong en oud. Combineer een dagje Duinrell met zwemmen, of beter nog, boek een vakantie op Duirell en geniet iedere dag van het park en het zwembad!

tikibad metkorting

Tikibad ook voor de kleintjes


In het Tikibad is klein zijn nu wel heel fijn. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar hebben we namelijk het supertoffe kids waterpark Playa geopend. Kids glijden er (zonder bandjes!) van vier te gekke glijbanen. Ben je groter dan 120 cm? Ook voor jou hebben we goed nieuws: vorig jaar openden we Triton. In deze driedubbele cone glijbaan suis je van twintig meter hoogte naar beneden en slinger je heen en weer door de trechters. Dacht je hierna uitgegleden te zijn? Mooi niet, want we hebben nóg tien spannende waterattracties.

tikibad goedkoop tikibad korting

TAGS

Duinrell korting, duinrell goedkoop, tikibad aanbieding, tikibad korting1 gedachte over “Ga naar Duinrell met korting!”

  1. Superleuk park, vooral als je kids heb van verschillende leeftijden! De kleintjes mogen best wel in veel attracties, en er is een leuke speeltuin.

Geef een reactie