Ga naar de leukste attractieparken met korting!

Ga naar de leukste attractieparken met korting!

Ga naar de leukste attractieparken met korting! Dagtickets.nl heeft hoge kortingen op heel veel pretparken, goedkope attractieparken en dierentuinen! Een paar leuke voorbeelden;

Attractiepark Duinrell met korting van € 25,50 voor € 20,50
Attractiepark Duinrell met onbeperkt Tikibad van € 32,50 voor € 27,50
Phantasialand met korting van € 47,50 voor € 42,50 en 2de ticket gratis
Movie Park Germany met korting van € 39,00 voor € 28,00
Bobbejaanland van € 35,50 voor € 23,90
Bobbejaanland onbeperkt toegang in juli en augustus voor € 36,50
Dolfinarium met korting van € 27,50 voor € 16,95
Madame Tussauds Amsterdam met korting van € 24,50 voor € 16,40
De Waarbeek met korting van € 12,50 voor € 8,95
Gardaland met korting van € 40,50 voor € 33,00
Domein van de Grotten van Han met korting van € 30,00 voor € 20,90
Sea Life Scheveningen met korting van € 16,75 voor € 10,95
Toverland met korting van € 32,00 voor € 28,00

Phantasialand met korting

Phantasialand 2de bezoek gratis

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Er zijn spannende attracties voor de dapperen, gave rides voor de hele familie, en de kleintjes kunnen hun hart ophalen in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town.

Ontdek de nieuwe themawereld Klugheim. Door dit mysterieuze vulkanische rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort. Raik scheert tussen Taron en de machtige rotsen van Klugheim door: eerst vooruit en daarna achteruit. Een spektakel voor jong en oud.

Bij een bezoek in juli en augustus ontvangen bezoekers een gratis ticket om deze zomer terug te komen. Bestel de tickets nu via Dagtickets, met € 5,00 korting.

Toverland opent nieuwe Achtbaan

achtbaan Fēnix.

Attractiepark Toverland is deze zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdek vanaf zaterdag 7 juli 2018 de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon met de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix.

€ 4,00 korting op tickets bij Dagtickets.Ga mee naar toverland!

Vlieg mee onder de prachtige vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Duik vanaf 40 meter hoogte naar beneden met een snelheid van 95 km/u en ga 3 keer over de kop. Ga samen op zoek naar de bron van het eeuwig leven in boatride Merlin’s Quest en neem een kijkje in de persoonlijke schatkamer van de beroemde tovenaar Merlijn.

Het nieuwe entreegebied Port Laguna is een plek vol warmte, kleur, magie ontspanning en gezelligheid, waar toveren letterlijk tot leven komt. Wie er met een toverstaf in de hand op ontdekking gaat, kan hier met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren.

Tags

Korting op Attractiepark Duinrell, goedkoop naar Bobbejaanland, goedkope kaarten voor Europa-Park, korting op Gardaland of goedkope kaarten voor Moviepark Germany. goedkoop naarComics Station Antwerp, De Efteling met korting, goedkoop Disneyland Paris, korting op Dolfinarium, entreekarten Keukenhof, goedkoop naar Toverland.

Geef een reactie