Er op uit met pasen

er op uit met pasen

Er op uit met pasen

Betaalbaar er op uit met Pasen

Pasen is bij uitstek de start van het attractie park seizoen. Veel pretparken gaan vanaf de pasen open en stunten dan ook met aantrekkelijke aanbiedingen en goedkope entree kaarten voor attractieparken. Een leuk een betaalbaar dagje weg met de pasen? Bekijk dan eens deze leuke aanbiedingen;

Goedkope entree kaarten voor pretparkenAlle pretparken met korting

Goedkoop naar Duinrell

Attractiepark Duinrell van € 25,50 voor € 19,50
Ga naar Duinrell met de Pasen, betaal nu veel minder voor een entree kaartje of combineer je bezoek met een ticket voor het tikibad, uren zwemplezier in Wassenaar!
Tikibad van € 22,50 voor € 12,50

hotel bij toverland


 

Toverland met korting

Stap met de paas dagen binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit. Reusachtige achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen wisselen elkaar af in sfeervolle werelden, zowel indoor als outdoor.
Bestel nu kaarten voor Toverland van € 28,00 voor € 24,00Madame Tussauds goedkoop

Bezoek Madame Tussauds in amsterdam en ga op de foto met wereld leiders, hollywood sterren of je eigen idool. het wassen beelden museum is een leuk en betaalbaar dagje uit met de pasen. Bestel nu kaarten met korting voor Madame Tussauds Amsterdam van € 23,50 voor € 16,40

Andere leuke tips voor de Pasen

Amsterdam Dungeon van € 23,00 voor € 16,40
Dolfinarium van € 27,50 voor € 15,95
Miniworld Rotterdam van € 11,70 voor € 9,36
De Waarbeek van € 12,50 voor € 8,95

1 gedachte over “Er op uit met pasen”

  1. jammer van het slechte weer, maar toch bedankt voor de tips. Uiteindelijk met de jongens naar wassenbeelden museum geweest, lekker droog en heel veel lol gemaakt!

Geef een reactie