De Efteling – een wereld vol wonderen

Efteling, een wereld vol wonderen!

De Efteling, een wereld vol wonderen. Naast het attractiepark kent het pretpark natuurlijk ook het sprookjesbos. Hierin komen de sprookjes van toen tot leven, denk bijvoorbeeld aan het kasteel van Doornroosje, sneeuwwitje en de zeven Dwergen, de Kikkerkoning en de magische Klok. Maar ook de Chinese nachtegaal, de sprekende Papegaai en natuurlijk Langnek. Naast de Kabouterhuisjes en de put van Vrouw Holle kan je overal je vuilnis kwijt in de bekende Kleine Boodschap poppen. Voor de kleine kinderen is het één groot avontuur!

Goedkoop naar de Efteling

Het park is niet goedkoop. Je betaald 38 euro per kaartje. Dus dat is best pittig. Maar met leuke spaaracties kan je soms korting op de efteling krijgen en goedkoop naar de efteling. Is het het geld waard? Jazeker, want er zijn heel veel grote attracties en het sprookjesbos is met kleine kinderen en topdag! Goedkoop naar de efteling kan overigens ook met Airmiles!Efteling, wereld vol wonderen

goedkoop efteling
Bestel kaarten met korting

Bestel Eftelingkaarten met korting

Bestel nu efteling kaarten met korting voor het nieuwe seizoen!

De atracties

Er zijn heel veel atracties, zoals je weet. Een kleine greep:
De Python, een stalen achtbaan, maar deze wordt nu vervangen. De Halve Maen, een schipschommel, de Pirana, een wildwater baan en Carnaval Festival, een poppenattractie waar de bezoeker in een karretje de shows die de poppen door alle delen van wereld geven, kunnen bezichtigen. Daarnaast is er De bobbaan, De droomvlucht, Pandadroom, Vogelrok, Fata Morgana, en Villa Volta, een vervloekte villa waar boven onder en onder boven is. Super atracties voor jong en oud!


Geef een reactie