Drouwenerzand met korting

Drouwenerzand, onbeperkt genieten voor één prijs!

In Drouwen vind je Drouwenerzand Attractiepark. het voordeligste pretpark van Europa! Want bij de entree zit ook nog eens toegang tot alle attracties, maar ook frites, diverse snacks, lekkere dagsoep, fruit, voor papa en mama koffie, thee, en voor de kids limonade en softijs! Alles voor één toegangsprijs! Dus ben je op zoek naar een onvergetelijke dag uit met je kinderen? Maar moet het wel betaalbaar blijven, bezoek dan eens Drouwenerzand Attractiepark. Voorbij de toegangspoorten van het park kan je onbeperkt genieten van alle attracties, frites, diverse snacks, verse soep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs.

Drouwenerzand, speelplezier voor de kids

De attracties en speeltoestellen op Drouwenerzand zijn speciaal gericht op kinderen vanaf 3 jaar. Zo zijn er stoere attracties voor de echte durfals maar voor de kleintjes ook rustige attracties en speeltoestellen. Van de rustige oldtimerbaan tot de stoere Para Jump die ‘over-de-kop’ gaat, er is voor de hele familie volop actie.

Drouwenerzand word door bezoekers gewardeerd door het overzichtelijke park, de gezelligheid en de vriendelijke omgang met kinderen. Het hele gezin, van groot tot klein. kan zich hier prima vermaken, alles in een gemoedelijke sfeer.

Adres Drouwenerzand

Adres
Drouwenerzand Attractiepark
Gasselterstraat 7
9533PC Drouwen