Drievliet Den Haag met korting

korting drievliet

Kom dit jaar naar Drievliet in Den Haag met korting! Bespaar op je entree en geniet van een volle dag spektakel! Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet te Den Haag. Een leuk dagje weg voor jong en oud! Boek nu je korting op Drievliet en kom snel langs!

Goekoop naar Drievliet

Kom eens langs in Den Haag en bezoek dit jaar goedkoop Drievliet. Nu krijg je 35% korting op het attractiepark en kan je met het hele gezin genieten van een goedkoop dagje weg!


Attractiepark Drievliet Den Haag

drievliet korting

Dagje Drievliet……….Wie wil dat nou niet?

Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet te Den Haag. Voor de echte waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en ook nog eens in een kurk komt. In het thema Tijdreizigers kan je een vrije val maken in de familietoren Chute of een fietstocht door de lucht in de interactieve Tijdmachine. In de Lol Atol zullen de kleinsten zich prima vermaken in de Vliegende Vissen, de Sleepbootjes of de Springende Hondjes. In het CineMagic 5D theater is dit seizoen de spectaculaire animatiefilm The Curse of Skull Rock te zien en te voelen.

Nieuw in Drievliet

(vanaf eind mei 2019)

Dit seizoen presenteert Drievliet het nieuwe Spray Park. Het is een 1000 vierkante meter grote interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen voor de hele familie. Spannend zijn de grote tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels.Foto’s Drievliet

 

TAGS

Drievliet met korting, goedkoop attractiepark, pretpark met korting, drievliet goedkoop, pretpark zuid holland, goedkoop weg, korting op pretparken, korting op attractieparkenGeef een reactie