Dolfinarium met 10 euro korting!

dolfinarium met korting

Met 10 euro korting naar het Dolfinarium !

Korting op het Dolfinarium

Bezoek het Dolfinarium in Harderwijk. Het enige dolfinarium in Nederland. Bekijk de shows met Dolfijnen, geniet van de zeeleeuwen en de bruinvissen en laat je verrassen door de lieve dolfijnen. Kom heel dichtbij, ga er mee op de foto of geniet van de kunstjes die ze allemaal hebben geleerd. Er is zoveel te beleven in één dag!

Dolfinarium

Een dag genieten van prachtige waterdieren? Daarvoor ga je natuurlijk naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders ontdek je de dieren van zo dichtbij. Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het eind van de dag weet jij alles over deze unieke dieren.10 euro korting op Dolfinarium

Video Dolfinarium

Bekijk de video en beleef je voorpret voor een te gek dagje uit. Betaalbaar naar Dolfinarium ? Krijg direct 10 euro korting op de entree en boek vandaag nog je entree kaarten online! Goedkoop weg met kinderen, gezellig de hele dag dolfijnen kijken! Boek je entree met korting nu direct online!

Shows met dolfijnen

Naast het prachtige parkz ijn er ook regelmatig hele leuke shows met de dolfijnen. Met 9 educatieve voorstellingen, 4 speeltuinen en een nieuwe waterattractie in 2018, heb je met je hele familie een dag vol plezier. Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten. Wat wil je nog meer? Het is een te gek dagje uit!

TipsTags

Dierentuin met korting, pretpark met korting, uit me tkinderen, goedkoop dagje uit, korting op pretparken, korting op dierentuin, korting op entree dolfinarium, op de foto met dolfijnen, dolfijnen zien, korting op toegangskaarten, zeelleuuwen kijken, pretpark met dieren in nederland, korting actie, goedkoop weg met kinderen

Geef een reactie