Dippiedoe, daar willen kinderen naar toe!

dippie doe met korting

Dippiedoe, daar willen alle kinderen naartoe!

Familiepark Dippiedoe

Kinderen hebben de dag van hun leven! In Dippiedoe is er zowel binnen als buiten van alles te doen! Vanaf nu is het nog leuker. Met een extra achtbaan, een grote Airtrampoline en nog veel meer toffe attracties. Het familiepark in Best is een betaalbaar, maar super leuk uitje met het hele gezin. Koop nu je kaarten met korting en betaal maar € 7.50 p.p.Familiepark DippieDoe is het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland! Het familiepark heeft binnen en buiten meer dan 25 spetterende attracties voor alle kinderen tot en met 13 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of de speelhaven. Bij Familiepark DippieDoe beleef je een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten!

Buiten spelen in de buitenhaven

De buitenhaven, het outdoor gedeelte van Dippiedoe, heeft heel veel leuke attracties.
Een enorm strand kussen, een Angrybird speeltuin, Klimkasteel en een speelduin. Maar ook de achtbaan Tyfoon, het schoeprad en de dolle dobber zijn te gek om in te gaan! Van snelle attracties tot lekker spelen in het te gekke familiepark in Best!

Indoor speelplezier in de binnenhaven

Dippiedoe heeft een indoor speelplaats met heel veel leuke attracties. Van springkussens tot de ballenbaai en glijden met de Donutglide of op de grote golf. Voor de allerkleinste is er een special gedeelte, de dreumesbaai, waar ze veilig kunnen spelen. Urenlang indoor genieten en spelen.Goedkoop naar Dippiedoe

De entreeprijzen zijn per seizoen verschillend. In de winter is het buitenpark gesloten, maar kan je wel gebruik maken van de indoor binnenhaven. Tijdens deze periode betaal je alleen voor de kinderen, begeleiders / ouders zijn gratis! Tijdens het hoogseizoen heb je al een entree kaartje voor het familiepark voor € 13.75 !

Bij Tripper.nl krijg je veel korting en betaal je slechts 7,50 p.p.koop nu

 

 

dippiedoe

Adres Dippiedoe

dippiedoe
DippieDoe
Ekkersweijer 1
5681 RZ BESTTags

Goedkoop dagje weg, weg met kinderen, goedkoop pretpark, indoor speeltuin, pretpark, korting op kinder uitjes, korting op entree kaarten, pretpark dippiedoe, korting op dippiedoe, goedkoop naar dippiedoe , voordeel dippiedoe, goedkope entree dippiedoe , goedkoop uit met kinderen Best , goedkoop weg in Noord Brabant, dippiedoe goedkoop, dippiedoe actie, gratis kaarten dippiedoe ,

Geef een reactie