Dagje weg in de vakantie

Het is een vreemde tijd. Het Corona virus beperkt ons allemaal in ons dagelijks leven en het zit er niet naar uit dat we een ‘normale’ vakantie kunnen boeken. Gelukkig gaat de horeca geleidelijk aan een beetje open en mogen pretparken en speeltuinen, onder voorwaarden, weer toegang geven aan gezinnen.

Maar het spreekt voor zich dat straks iedereen tegelijk naar een pretpark wil, zeker in de vakantie periode. De parken zijn echter beperkt toegankelijk en dus is reserveren verplicht! Plan daarom nu alvast je dagje weg in de vakantie en reserveer je entree data ver van te voren om niet mis te grijpen straks!

Koop nu je goedkope tickets online

Koop je goedkope tickets nu online en plan je vakantie dagjes uit. Een paar leuke tips voor goedkoop uit met je kinderen in de vakantie;

Avonturenpark Molenwaard
Bezoek Fien en Teun en leer alles over het leven en werken op de boerderij!
Kinderen kunnen zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken
en nog veel meer. Leuk en leerzaam uitje!
Bestel je toegangskaarten met korting voor maar € 11,00 per persoon.
De Waarbeek
Toegang tot Attractiepark De Waarbeek inclusief onbeperkt eten en drinken
Een dag vol plezier met meer dan 30 attracties voor Jong en oud, groot en klein,
bij de Waarbeek is er wat te beleven voor iedereen.
Bestel je toegangskaarten met korting voor maar € 11,00 per persoon
Sprookjesbos Valkenburg
Fantasie en werkelijkheid komen samen in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en diverse speelmogelijkheden.
Bestel je toegangskaarten met korting voor maar € 6,50 per persoon
Het land van Jan Klaassen
Kom naar het gezellige Gelderse kinderpretpark. Vind hier het grootste poppentheater van Nederland en geniet van het grote speelparadijs buiten, de binnenspeeltuin en het waterspeelpark!
Bestel je toegangskaarten met korting voor maar € 7,50 per persoon

Hoe werkt het reserveren bij pretparken

Je koopt je entree ticket online. Dat kan bij het pretpark of attractie zelf, maar ook gewoon elders via de aanbieding websites. Met het ticket ga je naar het reservering systeem van het park en kies je het moment dat je wilt gaan. Uiteraard gelden de RIVM richtlijnen bij je bezoek en blijf je thuis wanneer je ziek bent. De andere regels zijn;

  • Verplicht reserveren
  • Online betalen en op het park met pin of contactloos
  • Geen gezondheidsklachten
  • Alleen met gezinsleden
  • Afstand houden

Alle bezoekers moeten dus verplicht reserveren op een bepaalde dag of een specifiek tijdstip. Ook als iemand al een kaartje of voucher heeft. Daarnaast is Online betalen is de nieuwe norm, net als met pin of contactloos betalen op het park. Uiteraard mag een gezelschap pas op pad als iedereen vrij is van gezondheidsklachten en onderdeel zijn van hetzelfde gezin.