Dagje Burgers Zoo goedkoop met korting

Ga naar Burgers Zoo met korting! Op zoek naar een goedkoop dagje dierentuin? Bestel dan je kaarten voor Burgers zoo met korting en ga goedkoop weg naar de leukste dierentuin van Nederland!

Dagje dierentuin goedkoopGoedkope dierentuin in Arnhem

Ga een goedkope dag naar de dierentuin met korting op de kaartjes van Burgers Zoo in Arnhem. Geneit een volle dag van een uitdagende dierentuin vol avontuur. Met het hele gezin naar de dierentuin is altijd een leuk uitje in de vakantie of in het weekend. Burgers Zoo in Arnhem heeft vele soorten dieren, een speeltuin en natuurlijk voldoende eet- en drink gelegenheden. Wil je goedkoop tikets kopen? Bestel ze dan direct online en krijg korting op de entree !

 

 

 

 

Burgers zoo, spannend avonduur

In Burgers zoo is het één groot avonduur! Met ruim 45 hectare oppervlakte is burgers zoo een mooie grote dierentuin, vol met heel veel verschillende dieren. ga op een spannend avonduur. Maak een bezoekje aann de Jungle of maak een plons in 8 miljoen liter water!Burgers Zoo bevat zoveel te beleven dat 1 dag niet genoeg is om alles te kunnen zien.

Parkeren

Er is een goede parkeer gelegenheid bij Burgers Zoo. Net buiten de dierentuin is een groot parkeer terrein waar je voor €5,- kan parkeren.


Tips 


 

 

 

 

 


Video burgers zoo

Tags,/h4>
Burgers zoo, korting op burgers zoo, goedkope dierentuin, korting dierentuin