Boudewijn Seapark

Goedkoop Dolfinarium in Brugge (BE)

Wil je een dag lang genieten van zeehonden, zeeleeuwen, shows met dieren en nog veel meer ? Kom naar het Belgische Dolfinarium Boudewijn Seapark in Brugge! Geniet van spectaculaire shows, bezoek de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park, stap in één van de attracties en beleef volop waterpret in het waterpark.

Beleef een dolfijne familiedag

Met 3 shows, 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark én 12 indoor attracties kan de hele familie zich vermaken in Boudewijn Sea park.

Dolfijenshow en Zeeleeuwen

Kom ook genieten van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen…

In het zeeleeuwentheater beleef je een nieuw avontuur samen met onze imposante zeeleeuwen!

Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park.

Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Beleef dolle pret in het openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer.

Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Geef een reactie