Plopsa Coo met korting

Met korting naar Plopsa Coo

 

Ga met korting naar Plopsa Coo in België. Goedkoop een dagje weg naar het leukste pretpark van België; Plopsa Coo ! Ontmoet je helden zoals Wickie de Viking, Bumba of Maya de bij en leef je uit op de vele attracties voor jong en oud.

Foto’s Plopsa Coo

Algemene informatie

Aan de voet van de Watervallen van Coo vind je het attractiepark Plopsa Coo.Miidden in de Belgische Ardennen staat het leukste pretpark van België dat vertier biedt aan jong en oud, met een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. Je vind in het prachtige park heel veel plezier, alles rondom de figuren van studio 100, zoals Bumba, Maya de bij en Wickie de Viking. Geniet van een 20-tal attracties voor de hele familie.

Meer dan 20 coole attracties
Ga met Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Of ga samen in de Maya Splash, rijden met de sleetjes van de Bobslee of ga als een echte waaghals met de razendsnelle achtbaan Halvar.

Ook voor de oudere kids is er voldoende te doen, Dus ben jij stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? Deze super heldin neemt je namelijk mee naar een hoogte van 65 meter! durf jij het aan? Of wat dacht je van de Dino Splash, een spannende attractie vol waterpret. De allerkleinsten maken een leuk ritje op de rug van Konijntjes, of gaan lekker varen met de Mini-Pédalos. Kortom, plezier voor jong en oud in Plosa Coo in België.

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.com voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Korting op de entree Plopsa Coo

Via Dagtickets.nl krijg je een leuke korting op de entree van Plopsa Coo, betaal veel minder voor een dagje uit met je kinderen. boek nu direct je kaarten voor Plopsa Coo met korting!

Video van Plopsa Coo

Adres Plopsa Coo

Plopsa Coo

Grand Coo 4, 4970 Stavelot, België

TAGS

met korting naar Plopsa Coo, korting opplopsa coo, goedkoop naar Plopsa Coo, gratis naar Plopsa Coo, goedkope entree Plopsa Coo, goedkope kaarten Plopsa Coo, actie Plopsa Coo, tickets Plopsa Coo, goedkoper naar Plopsa Coo, Plopsa Coo met korting, Plopsa Coo goedkoop