Phantasialand met korting

Ga naar Phantasialand met 5 euro korting

Ga ook naar Phantasialand met 5 euro korting en beleef een dag vol Fantasie! Bezoek de zes themagebieden van Phantasialand; Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery en geniet de hele dag van meer dan 40 spectaculaire attracties en te gekke shows.

In Phantasialand is er genoeg te doen voor de hele familie, van spannende attracties voor de dapperen, te gekke stoere rides voor de hele familie, en natuurlijk kunnen de kleintjes hun hart ophalen in de kinderattracties op het buiten terrein of in het overdekte Wuze Town.

Ontdek de nieuwe themawereld Klugheim. Hier vind je de  Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. En er is een andere, nieuwe achtbaan in Phantasialand ; de Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort.

Dus wie er gek is op een flinke dosis spanning en graag de kriebels in de buik krijgt, die is bij Phantasialand aan het juiste adres! De attracties van het attractiepark garanderen pure actie en pret voor groot en klein. Ga over de kop, race door scherpe bochten, scheer rakelings langs rotsen en beleef een fantastich avontuur.

Phantasialand met 5 euro korting

Krijg nu 5 euro korting op Phantasialand bij dagtickets.nl en ga goedkoop naar Phantasialand!

 

Foto’s Phantasialand

Bekijk een paar gave foto’s van Phantasialand en krijg ectra zin in je bezoek!

 

phantasialand met korting

Heel veel plezier in Phantasialand!

Video Phantasialand

Adres Phantasialand

Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl, Duitsland

Tags

Phantasialand korting, Phantasialand goedkoop, entree Phantasialand, video Phantasialand, info Phantasialand, goedkoper naar Phantasialand, actie Phantasialand, korting, goedkoop weg, pretpark met korting